JDM.BG 754 #1 Публикувано 22 Юни, 2009 Здравейте, нов съм във форума, тъй че се извинявам ако объркам нещо. Да мина директно на въпроса. Имам някакъв шум в скоростната кутия (така поне мисля де) когато колата е на свободна скорост има лек шум слаб доста, щом натисна съединителя шума изчезва. Когато тръгвам се чува някакво тракане доста добре изразено и се чува на всички предавки. Когато в движение освободя от скорост това тракане изчезва.Можете ли да помогнете с малко информация, колко би струвал ремонта дали ви се е случвало нещо подобно и кое е по-добрия вариант да сменя всички лагери по скоростите и диференциала или да си взема други SECOND HAND и колко би струвала тя... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iliq 0 #2 Отговорено 22 Юни, 2009 на един приятел му правише същите проблеми и се оказа саединителя смени го и всичко си доиде на мястото Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JDM.BG 754 #3 Отговорено 22 Юни, 2009 Ще изчакам още мнения понеже не ми изглежда като съединител проблема, но все пак ще взема под внимание това което е написал колегата. П.С. при твоя приятел имаше ли някакъв шум на свободна и като натиснеш съединителя да изчезва. при мен има лек шум, а в движение имам тракане което е постоянно и ясно изразено в ниските сорости и съответно във високи скорости И ОБОРОТИ не се чува. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Аня Митрева 4 #4 Отговорено 22 Юни, 2009 При мен също вие на свободна и при натискане на съединителя утихва, иначе вие до четвърта на пета няма.... което ме кара да мисля че поне при мен са лагери на първичния вал... Та ако може и аз да питам, дали ще стане ск. кутия от D15.. на D13B2? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hEka 11 #5 Отговорено 22 Юни, 2009 извинявам се за офтопика, но отговарям на колежката Аня Митрева скорости от Д-серия са взаимозаменяеми демек отговора е да ще стане Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Аня Митрева 4 #6 Отговорено 22 Юни, 2009 Тенкс :tooth: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #7 Отговорено 22 Юни, 2009 (Редактирано) насочете се към смяна на съединител и аксиален лагер. аз имах подобен проблем- при тръгване на задна или първа се чуваше страхотно стържене и тракане от към кутията. смених комплект съединител и акс лагер и всичко е ок сега. Редактирано 22 Юни, 2009 от pitbuls Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове