Hime 1 #1 Публикувано 20 Юни, 2009 Screensaver-а е много кефещ когато лоудва и не само, доста е красива световната карта с часовите зони, показва най-актуалните новини около Хонда, има си меню с настройки за активиране и деактивиране на това което да показва.Всеоще е бета, но това не е лошо напротив очаква се развитие примерно за в бъдеще ще добавят снимки от най-големите градове и т.н.Screensaver-а е на flash.Enjoy it! http://www.world.honda.com/screensaver/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #2 Отговорено 20 Юни, 2009 За жалост колега, информацията ти е стара. Аз лично вече го ползвах тоя скрийсейвър преди години и му се нарадвах... кактог гледам update май няма, защото посления е oт 2007г. А то тогава си и излезна това на бял свят. Иначе хубаво, че го пускаш, колегите, които не са го виждали да се порадват Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hime 1 #3 Отговорено 20 Юни, 2009 да прав си, properties на exe-то => 2004г. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
predatov 58 #4 Отговорено 20 Юни, 2009 Е батка ти ме върна поне 3 години назад с тоя скриин сейвър, ма добре си сетил, че аз съм сигорен, че много хора го нямат, и не са го виждали Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове