Димитър Коев 66 #1 Публикувано 15 Юни, 2009 Здравейте момчета и момичета. Темата не е нито спортна, нито тунинг, но след доста премеждия и перипетии в последните дни (то не бяха стопен палец и скапано делко, изгорени бушони и контролери, фарове и ала-бала) най-после мога и аз да се похваля. С малко насоки и много досаждане от моя страна и много труд и мерак и талант от страна на Калоян и Иван (xtuners) най-после мога да си покажа новото табло. Момчетата свършиха страхотна работа и в момента разполагам с най-красивия километраж наПрелюд 4г, който съм виждал (това си е мое мнение разбира се). До колкото някои от вас ме познават, едва ли е за учудване, че търсих нещо изчистено, а не WOW ефекти с много цветове, миганки и цъканки. Освен това махнах и червената бленда на дигиталния дисплей, докато намеря друга, която не затъмняватолкова. Още повече, сега си пасват като цветове с километража. Ето го и крайния резултат, който за мен е брилянтен: Предварително се извинявам за качеството на снимките, но явно настройките на апарата и стабилната ръка не са ми силните страни. Тъй като одобрението във vbox7 и youtube отнема време, а аз нямам търпение да се похваля, пускам и линк към 2 клипа (смятам, че ще са ви интересни). На втория се вижда и двустепенното запалване - първо стрелките, а после плазмата: клип1 клип2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
batkosio 15 #2 Отговорено 15 Юни, 2009 Отлично е станало! Поздравления и за теб, защото знаеш какво искаш, и за xtuners, защото знаят как да го направят Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
murdera 384 #3 Отговорено 15 Юни, 2009 на следващата прелюд среща ще ти открадна таблото много яко е станало , как стана магията Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитър Коев 66 #4 Отговорено 15 Юни, 2009 Ами... по магиите са Калоян и Иван. Аз само им обясних какво искам и им дадох много груба схема на дизайна. Те го доизпипаха и - воала. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
xtuners 8 #5 Отговорено 15 Юни, 2009 Ето и снимките от моя апарат: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aλexandro 12 #6 Отговорено 16 Юни, 2009 Много хубави са станали. Наистина не съм виждал по-хубави циферблати на Прелюд 4. Между другото се радвам че това червеното си го махнал: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rockDrive 12 #7 Отговорено 16 Юни, 2009 Браво момчета, свършили сте супер работа! Жалко, че не можах да ги видя на живо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ManiaK 390 #8 Отговорено 16 Юни, 2009 Станало е направо невероятно.... и аз вече се замислям за такъв... xtuners наистина си разбират от работата... Поздравленияп.п. защо на клипчетата на оборотомера не му светят седмицата и осмицата??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Aleksandyr 17 #9 Отговорено 16 Юни, 2009 Много хубаво е станало ,евала!! **Скоро може пак да се повтори почти същата процедура Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитър Коев 66 #10 Отговорено 16 Юни, 2009 Светят, но една идея по-слабо от синьото. Синьото си е цвета на чистата плазма, а червеното е над него. Нормално е. Вероятно на клипа е от ъгъла на камерата. Разликата е почти незабележима, ако го гледаш централно. Виж как е на снимките. п.п. защо на клипчетата на оборотомера не му светят седмицата и осмицата??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Maho 6 #11 Отговорено 23 Юни, 2009 Колко лева илиза цялата работа ? И аз искам едни плазмени "шукарийки" за моя сивик Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
insulin 73 #12 Отговорено 24 Юни, 2009 (Редактирано) Много добре е станало @Maho Ако искаш да разбереш повече за изготвянето на киометражите, може да се обърнеш към колегата xtuners Редактирано 24 Юни, 2009 от insulin Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Йордан 0 #13 Отговорено 26 Юли, 2009 такива километражи може ли да се измислят за Прелюд 5г. дайте и цена благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ManiaK 390 #14 Отговорено 27 Юли, 2009 такива километражи може ли да се измислят за Прелюд 5г. дайте и цена благодаряти прочете ли поста над твоя... ???? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HellBull 44 #15 Отговорено 2 Август, 2009 айде чакаме колегата да каже колко му е излязло. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WingMan 164 #16 Отговорено 3 Август, 2009 Стрелката свети много брутално Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове