slus4o© 26 #1 Публикувано 12 Юни, 2009 Вчера си правих Технически преглед и зърнах че на същото място извършват и реглаж на светлини за незначителната сума от 10лв.Заради новите правила няма да поствам каде се намира сервизано на лични може и да ви пусна Google снимчица PS Към модераторите, по никакъв начин не съм свързан с въпросния сервизпросто разпространявам доста апетитна информация Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Accordingly 26 #2 Отговорено 12 Юни, 2009 Какви са тези нови правила? Какъв би бил проблема да напишеш къде е? Форумът не е ли точно за това, като му трябва инфо на човек да прочете къде и какво що Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #3 Отговорено 14 Юни, 2009 Че защо да не можеш да споделиш къде се намира? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #4 Отговорено 14 Юни, 2009 аз мога да ти кажа къде го правеха за 5 кинта миналата година. Срещу Бриколаж в люлин има сервиз за технически прегледи. мисля че правят и други ремонти но там съм ходил само за фарове и наливане на масло и не мога да кажа добри ли са или не Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slus4o© 26 #5 Отговорено 15 Юни, 2009 http://maps.google.com/maps?f=d&source...mp;t=h&z=18 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aλexandro 12 #6 Отговорено 15 Юни, 2009 Мисля че реглаж на фарове се прави и във всеки пункт на СБА пак за горе-долу същата цена.Искам да използвам темата обаче да помоля всички колеги да си преглеждат редовно фаровете да са им добре настроени. В петък пътувах до Сливен и то направо не се кара. Всеки свети накъдето си иска или пък "гъзарите" които са сложили ксенон на обикновен фар без да го регулират дори. И фаровете за мъгла се ползват САМО при мъгла. Съжалявам че полицията е толкова мекушава и не глобява наред Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasimir_01 84 #7 Отговорено 13 Юли, 2009 Някой знае ли проверен сервиз за регулиране на Ангелски очи ама тайванските Сонар че нещо им се мусят като видят четрите винта за реглаж а и на 5г са на мнооого смотано сложени и трудно достъпни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Slade 21 #8 Отговорено 14 Юли, 2009 Вчера си правих Технически преглед и зърнах че на същото място извършват и реглаж на светлини за незначителната сума от 10лв. Заради новите правила няма да поствам каде се намира сервиза но на лични може и да ви пусна Google снимчица Знам го този пункт. Кажи направи ли си там реглажа? Машина ли ползват или? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slus4o© 26 #9 Отговорено 14 Юли, 2009 Не съм си правил там реглажа, моя го направих в Друмник отдавна беше,тогава не знаех за този сервиз Да правят го със стенд, изглеждат съвестни!там си правих Техническия Преглед и съм доволен от тях Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Slade 21 #10 Отговорено 14 Юли, 2009 Да и аз съм правил ГТП там и съм доволен, затова питам. Друмник ми е също толкова близко и си мислех там да направя реглажа, но не знам дали ще е 10лв и дали няма да почакам доста. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове