Jump to content
ian

ХОНДА Среща 2009 - ПОСЛЕДНА ИНФОРМАЦИЯ!

Recommended Posts

Здравейте,

 

Ето последна и актуална информация за предстоящата ХОНДА Среща във Велико Търнво:

 

1. Пристигане и настаняване

 

- В комплекс Манастира са обособени два входа, които са маркирани като ВХОД 1 и ВХОД 2. И на двата входа ще ви посрещнат хора от екипа по организацията.

 

- Всички участници, които ще нощуват на палатка, при пристигането си трябва да се насочат към ВХОД 2. Там ще им бъдат дадени материалите за срещата, както и ще бъдат упътени към паркинга и палатковия лагер.

 

- Всички участници, които ще нощуват в стая В НЯКОЙ ОТ ДВАТА КОМПЛЕКСА (независимо кой), трябва да се насочат към ВХОД 1 на комплекс МАНАСТИРА. Там ще им бъдат дадени материалите за срещата, ключа за съответната стая и ще бъдат упътени.

 

- Всички участници, които НЯМА ДА НОЩУВАТ в комплексите - да се насочат също към ВХОД 1 за получаване на материалите за срещата.

- Материалите за срещата и ключовете за стаите ще бъдат давани САМО на титуляра на съответната заявка, от чието име е постъпило плащането.

 

 

2. Стикери

 

Стикерите по заявки с номера

7, 13, 16, 19, 23, 26, 28, 34, 36, 38, 39, 41, 45, 47, 48, 52, 54, 55, 57, 59, 60, 61, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 84, 85, 90, 94, 96, 99, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 109, 112, 113, 114, 115, 117, 123, 124, 126, 127, 129, 131, 133, 134, 136, 137, 139, 142, 144, 146, 147, 151

са изпратени по пощата във вторник с препоръчано писмо. Това означава, че днес (четвъртък) или утре най-късно писмото трябва да е доставено до адреса, който е посочен. Препоръчаните писма се носят на място на адреса от пощальон и се предават "на ръка". Ако пощальонът не открие човека на съответния адрес, НЕ оставя писмото в пощенската кутия, а оставя уведомление там.

 

В тази връзка най-добре е ако до ПРЕДНИЯ ден преди деня, в който тръгвате за срещата, писмото още не е при вас, вечерта да минете през Пощата до вашия адрес и да получите директно от там писмото със стикерите (на повечето места пощенските станции работят до 19:00 ч.).

 

Всички участници, на които не са изпратени стикери по пощата или не са ги получили по друг начин (ЕКО, чрез друг човек и т.н.), ще получат стикерите си при пристигането си в комплекс МАНАСТИРА.

 

 

;) ;) ;) 3. ВРЕМЕВИ ГРАФИК - ВАЖНО :P ;):P

 

Краен вариант на времевия график на "официалния" ден на срещата - събота:

 

11:30 - Подреждане на колите в колона - в района на комплекс МАНАСТИРА, в подготовка за тръгване на шествието.

12:00 - Тръгване от комплекс МАНАСТИРА към Велико Търново за провеждане на шествието и след това пътуване към пистата до село РЕСЕН (на около 20 км от В. Търново)

13:30 - Пристигане на колоната на пистата до село РЕСЕН и начало на мероприятията там

18:00-19:00 - Приключване на състезанията на пистата и тръгване обратно към комплекс МАНАСТИРА

20:00-20:30 - Начало на вечерното парти в комплекс МАНАСТИРА

 

Изместеният по-ранен час за тръгване към Търново и Ресен се дължи на това, че с оглед на броя на записалите се състезатели и времето, което ще бъде отделено на всеки един от тях, предварително планираното време на пистата няма да бъде достатъчно.

 

НЕКА ВСИЧКИ ТРЪГВАЩИ В СЪБОТА СУТРИН ДА ИМАТ ПРЕДВИД ПОСОЧЕНИЯ ТУК ГРАФИК! Очаква се да има струпване на доста пристигащи в събота предиобед, така че колкото "по-навреме" пристигнете, толкова по-лесно и бързо ще бъде настаняването ви!

 

 

4. Конкурс "Най-яка Хонда 2009"

 

- Всеки участник конкурса ще получи при пристигането си обозначителен знак с номер, който трябва да постави на конкретно място в автомобила си. Всички участници в конкурса ще бъдат паркирани на пистата в РЕСЕН на отделен от другите коли паркинг, къдете участниците в срещата ще могат да ги разгледат и направят своя и избор и преценка.

 

- Всеки участник в срещата ще получи талон, с който ще може да даде своя глас за най-харесаните от него 3 автомобила, участници в конкурса (подредени по места). Участникът в срещата "гласува" в конкурса, като попълва номерата на избраните от него 3 автомобила. Първият посочен във всеки талон ще получава 3 точки, вторият - 2 точки, а третият - 1 точка при преброяването на гласовете. Талоните ще се пускат в кутия/урна в комплекс МАНАСТИРА, която ще е разположена близо до централното място, където ще бъде вечерното парти.

 

- Гласуването приключва малко след началото на вечерното парти, а обявяването и награждаването на победителите ще бъде малко по-късно по време на партито.

 

 

5. Връзка с организационния екип

 

- Както знаете, голям екип от хора се грижи за организацията на срещата. Всеки от тези хора ще бъде разпознаваем през цялото време на срещата по баджа му - той се различава от баджовете на останалите участници по това, че името в него е изписано С ЧЕРВЕН ЦВЯТ и самият бадж се носи окачен на лента през врата на човека (за разлика от останалите, които са със щипка).

 

- Екипът от организаторите, който ще проведе състезанията на пистата в Ресен ще бъде разпознаваем по ЧЕРВЕНИТЕ ТЕНИСКИ, с които всички те ще бъдат облечени там.

 

- При необходимост от информация или съдействие можете да се обръщате към всеки човек от екипа - ако той не може да ви помогне по конкретния въпрос, ще се свърже със съответния колега, който да даде информация или да реши въпроса.

 

- При необходимост от информация или съдействие също може да се свържете с нас на следните телефони:

0876 437 579

0876 426 340

Първите два ще бъдат активни късния следобед днес (четвъртък) до края на срещата. Третият телефон е активен и в момента.

 

 

6. Други

 

Друго... друго май няма... Както ви писахме вече - взимайте под мишница доброто си настроение, настройте се позитивно и хайде на купона:) Полагаме много усилия и се надяваме всичко да се получи "както трябва"... ако не "всичко", то поне "почти всичко"! ...защото със сигурност ще имаме пропуски или проблеми от някакво естество, но се надяваме да се справим с решаването им на място с взаимното разбирателство, което до момента за щастие е налице!

 

Поздрави на всички и до скоро виждане в Търново:D

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

Ако ще си печете мръвки на срещата носете си дървени въглища!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако ще си печете мръвки на срещата носете си дървени въглища!

:(И месо :(:(:(

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И месо excl.gif wink.gif biggrin.gifИ бира колеги и бира не само месо :( :( :(

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мале мале много хонди ве много нещо напрао лудница беше,евала мн яка среща.Не очаквах токло колеги да се саберем брао.Поздрави :P:D;):D;):worthy: :worthy: :D:bg::lol::bg: :bg:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много яка среща се получи! ;) Евала на всички ,които организираха това събитие :worthy::D Въпреки ветровитото време само по себе си всичко беше на ниво :lol: Като малка забележка единственно мога да отбележа липсващите табелки в самото село Ресен с упътване към пистата.P.S. Просто имаше момчета, които въпреки бързането-закъсняха и им коства около 30мин.кръстосване из селото до като намерят правилната посока,а като се има в предвид събитието нямаше останали и хора по къщите да пита някого човек но определено лутането си струваше :worthy:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Срещата беше наистина невероятна! Прекарах си повече от чудесно.Поздрави на всички колеги които бяха там и направиха това събитие толкова вълнуващо.Благодаря и на организаторите за положения труд-убеден съм, че всеки един от нас го оценява. Много съм щастлив от всичко което преживях, приятелите с които се видях, колегите с които се запознах, и от...наградата с която си тръгнах :worthy::D;):worthy:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Наистина страхонта среща. Голямо браво на организаторите. Ние станахме свидетели на подготовката още в четвъртък, и мога да ви кажа, че те положиха неимоверни усиля тази среща да се състои.

Редактирано от Antony

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

толкова барзахме а накрая в това село се вартях като алтав една табела нямаше как може така

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...