Трънчо 275 #41 Отговорено 7 Септември, 2009 (Редактирано) хаха колега kras3n, имам същия проблем..същата като твоята имам - малолитражка но със злобен ауспух. Покрай куките минавам само на свободна или на мн висока предавка, още малко ще я изгася Въпреки това пак се ослушват и аха да ма спрат..Наистина е кофти като те хванат на баир... Сори за офф-а...Сега ще споделя една случка в която бях на пасажерското място но се смях много. Случката е от Велико Търново. Возих се във на свако ми служебното Сузуки Алто (за тези които не са имали честа да се докоснат до този култов автомобил --> http://upload.wikimedia.org/wikipedia/comm...nt_20080116.jpg ) То беше някаква страхотна малолитража..нещо от сорта на 1.1 Та чакаме си на светофара,чакаме...И тука ситуацията е малко сложна, но стана така че в ляво от нас спря някаква кола,която в последствие щеше да мине пред нас и да ни свие пътя... Свако ми се ядоса и реши да не го пуска..Обаче то беше студеничко и беше нощ,стъклата запотени.Само едни фарове се виждаха.Светна зелено и това абсолютно стоково сузуки като излетя.. (държа да отбележа че беше пригодено за превоз на стока.демек вътре имаше само 2 предни седалки.нищо друго) Никакъв шанс за колата зад нас. И това всичкото става за секнди и то на баир (какъвто е характерния релеф на Търново ) Колата зад нас се чува че се пъне да ни стигне и аз очаквах някаква гонка..След 20 метра разликата вече беше покъртителна И докато се радваме светна един син буркан,намалихме.Куките спират пред нас и излизат с белезниците да ни закопчават,много надъхани Свако ми им обяснява че му е писнало да му секат пътя на това място (за хората от търново, говорим за кръстовището където е спортната зала), обаче ония бесни,пенявят се там. Аз се смях много как 1.1 скъсе опела по баира нагоре, но на свако ми не му беше много весело да се раздели с 50 лв. Все пак се отърва де, но ми се струва че ако не беше спрял, щяха да се откажат. На много хора сигурно им звучи смешно тази ситуация, и на мен да ми бяха казали такова нещо нямаше да повярвам. НО факт - видях го с очите си. Иначе мен лично досега само 1 път са ме спирали и то за да ми проверят аптечката Редактирано 7 Септември, 2009 от Tr1nky Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове