ma4o 11 #1 Публикувано 8 Юни, 2009 Дано няма пораженя по колата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Radko 10 #2 Отговорено 8 Юни, 2009 В Младост 4 също имаше град,но за щастие не беше много силен и поражение по колите няма! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nicki 12 #3 Отговорено 8 Юни, 2009 Тропаше яко по покрива на колата и ме хвана точно в центъра (на пл.Славейков), добре че ламарините са ни здрави иначе при застрахователя съм пръв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
m.g. 65 #4 Отговорено 8 Юни, 2009 Няма щети, не бой се... и аз съм в центъра и на нито една от колите пред офиса няма вдлъбнатини, включително и моята Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #5 Отговорено 8 Юни, 2009 слаба беше.... нема страшно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hime 1 #6 Отговорено 8 Юни, 2009 И нас не ни пожали. Доста едри топузи падаха преди 5 мин Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #7 Отговорено 8 Юни, 2009 А при нас 35 градуса и цял ден як пек Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondaplanet 0 #8 Отговорено 9 Юни, 2009 ДОбре, че при вас няма, жълтите павета няма да се изкъртят. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове