Jump to content
Данчо

Тръгване за националната от СОФИЯ

Recommended Posts

Здравейте, с цел да не цапаме темата на колегите, които ще потеглят следобед пускам нова тема за тръгващите сутринта.Верно темите за потегляне станаха малко много, но по-добре така отколкото да мажем(поне според мен).Та предлагайте час за потегляне.Ако някой е без кола и т.н. ще се комбинираме.ПоздравиЙ.И.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

8:00 - 8:30 събиране и пиене на кафе. 9:00 тръгване

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

8:00 - 8:30 събиране и пиене на кафе. 9:00 тръгване

Aз съм ЗА ! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Колеги вчера се върнах от тази дестинация по странно стечение на обстоятелствата бях точно в с.Ресен по работа:D Предопреждавам Ако искате минете през Стара Загора и Бузлоджа. Шипка с тези ремонти е отвратителна, нече през Бузлоджа е по-добре няма ремонти. Минаваите през Хисаря но е много натоварен пътя има дупки, да внимават колегите с по-ниски коли. Наз излизане от хуисаря има почти винаги полиця. Табелата за исхода на града е доста далече. А И от с.Самоводе до ресен патя е много неравен с големи бабуни пак го имаите предвид недеите да карате барзо има едино гадно мосче на кето има дупки преди него отсреща колте неса с предимство но в тези села не се знае аз лично щях тамда се ударя. Прятно пътуване без авариино и неиюркаите много по патя има всякъкви идиоти. Ако минавате през шипка несе отпускаите много нищо че няма камиони в момента:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

пич, ние минаваме през витиня.На коя бензиностанция да пиеме кафе на изхода от сф.само кажете коя.Събиране от 8 часа.в 9 се потегля, кой дошъл, дошъл.аз лично в осем ще съм там и разчитам да не си пия сам кафето :)

Редактирано от uBaHoB

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Ние ще патуваме заедно с rockDrivе, така че за нас най-добре ще е да тръгнем сутринта :-) Ако искате можем да се чакаме на ОМВ-то на Ботевградско :)

Редактирано от insulin

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ок.аз съм там!дайте телефонче за контакт за всеки случай.моя е 0878876364.Да доуточниш кое ОМВ по-точно?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Ако някой е решил да минава през Прохода Шипка и по точно южната част, пътя е много разоран.Северната част от прохода е в по-добро състояние, скоро ходих в Габрово - силно ви препоръчвам да минете през Бузлуджа, ние от там се върнахме и пътя е в добро състояние.Също така пътя Е871 (подбалканския София - Бургас) е в много лошо състояние в участъка Карлово - Казанлък.

Редактирано от Hime

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако някой е решил да минава през Прохода Шипка и по точно южната част, пътя е много разоран.Северната част от прохода е в по-добро състояние, скоро ходих в Габрово - силно ви препоръчвам да минете през Бузлуджа, ние от там се върнахме и пътя е в добро състояние.

Ние от там ще минем колега... :Р телефона ми е 0887 386 315 - Тодор :lol:!:D:) ОМВ-то преди КАТ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ок.Събиране от 8 часа, потегляне в 9 ОМВто преди КАТ(това да не е едно такова тясно и дълго ОМВ) успоредно на трамвая?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ок.Събиране от 8 часа, потегляне в 9 ОМВто преди КАТ(това да не е едно такова тясно и дълго ОМВ) успоредно на трамвая?

Бате мисля си,че е само едно ОМВ-то преди КАТ и то на Ботевградско !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

между 8 и 8:30 в петък ще съм на ОМВ-то на Ботевградско шосе преди караулкатател: 0898 489967 - Ивоп.п. има шанс петък да съм зает, но ще се опитам да пиша тук. така че ако ме няма там, не ме чакайте - ще пътувам с другата групанямам търпение да идва вече края на тази седмица!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

чакаме те.само се притеснявам да не стане объркване с омвто, но мисля че няма да има проблем.п.с.иво да ти се обадя ли ако те няма

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

има време до тогава. ако има промени в плана, ще пиша тукако ме няма, бих се радвал да ми звъннете, да :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ще ти се обадя разбира се :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Аз и колегата maniakk ще се появим в петък 8-8:30 сутринта на ОМВ-то преди караулката. Телефон 0886969152 - Александър. Ако има промени ще драснем в темата.

Редактирано от NIO

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Aйдеееее не остана! Димо 0898428991. 8:00 сме там с Insulina.Всички да си подготвят касетките с метал :rant:;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

взехме да се сбираме :П) айде бандаааааа няма да сме само пет коли, отиваме на мощен купон все пак :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

да вдигна темата понеже имаше колеги които днес ме питаха за седмичната...айдеееее готви ме се за мощния купон :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хайде колеги... няма време, гответе бегачките и само ХЕВИМЕТАЛ :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хайде колеги... няма време, гответе бегачките и само ХЕВИМЕТАЛ :)

там съм

със

Публикувано изображение

в плейъра :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

знаех си че няма да ни предадеш :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ммм, къв тоя зор толко рано :( Утре ще е хладно, даже може да вали :( Ако стана ще дойда да ме видите къв съм киселяк сутрин :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

на това омв дали има четки?!?джонка ако не дойдеш ще те събуда :( :( .не е толкоз рано бе пич.9 часа е ок.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колеги няма да успеем да тръгнем с вас....колата още не е сглобена нацяло....лек път

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колеги няма да успеем да тръгнем с вас....колата още не е сглобена нацяло....лек път

за жалост... аз и рокдрайв няма да можем да тръгнем с вас....най-вероятно ще сме с по-късната група :cool:!:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги, имам едно предложение ... понеже от тоя край май само аз ше си ходя натам, мисля също към 9 сутринта да тръгна, навити ли сте ако аз или вашата група стигне първа да се чакаме някъде около правец, да караме заедно натам? :cool:http://www.postimage.org/image.php?v=gxa3deShttp://www.postimage.org/image.php?v=aVk0cHi

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...