Jump to content
Lakomnik

Вакум при отваряне на капачката за бензина

Recommended Posts

Незнам дали е проблем това но ми казаха днес като ми развиха капачката изсъска доста и един пич ми каза че имам запушен маркуч или нещо от сорта не би трябвало да прави вакум голям ако е вярно това как мога да ги отпуша примерно или някакво друго решение на въпроса ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И при мен е така, мисля че е нормално.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кажи му на тоя "пич", че има запушена тръбичка в мозъка. Да поразгледа малко коли, преди да дава диагнози. Имал съм 9 коли и на всичките им е "съскала" капачката - Пежо 405, Октавия, Голф 3, Рено Меган, Прелюд 4г., Ситроен Ксантия, Ауди А4, АР 145, Прелюд 4 г. - без изключения.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:thumbs1: другия път му кажи, че съска така щото имаш турбо :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съска му тиквата :thumbs1:,винаги ама абсолютно винаги излиза въздух като отварям капачката на Хондата!!!Нещо нормално според мен :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това обикновено се случва, когато си с минимално количество бензин в резервоара.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

винаги ама абсолютно винаги излиза въздух като отварям капачката на Хондата!!!

...да, ама не излиза - а влиза. :)Като караш на 5-10 левки така става, щото при всяко палене помпата си подкачва докато ти угасне чека и се получава вакуум в резервоара. Нищо тревожно. :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е аз да попитам и аз така си мислех ама :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като караш на 5-10 левки така става, щото при всяко палене помпата си подкачва докато ти угасне чека и се получава вакуум в резервоара. Нищо тревожно. :thumbs1:

Къде го трупа тоя бензин помпата докато подкачва че да направи вакуум в резервоара? Може ли да ни обЯсниш :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...