sleeper 29 #1 Публикувано 30 Май, 2009 искам да постна малко снимки от абитурентския бал на братовчед ми от 21 май с "лек" акцент върху колата, с която отиде мнооооого беше яко аз през цялото време бях неотлъчно зад с2-ката иии бях развълнуван минимум колкото абитуриента... ейии голяма еуфория значи, чак се заразява човек, а тая машина като вдигне обороти и не могат да си чуят клаксоните хората ..... както и да е ето снимките и едно голямо благодаря на човека, който осигури колата - той си знае кой е както и много хора от форума предполагам ще познаят,особено тези от Пловдив [/url на последната снимка фотографа малко се е объркал с тоя мерц ама айде... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pep0 90 #2 Отговорено 30 Май, 2009 Супер е. Аз пък си бях с моята и си бях също много доволен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #3 Отговорено 30 Май, 2009 Пф, ес-две иляди, мес-две иляди ... кат пристъпих с 4'ката и ударих 2 прекъсвача 'ората заиграха кючек пред мен кой на къде ше избега... Най-интересното беше, че като обърнах и тръгнах да излизам, за да се паркирам един полицай ме спря и вика "-Брато, тва ако върви колко ручи цена немаше да има" ... отговорих си му на ум. (you have NOOO idea... ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kras3n 5 #4 Отговорено 30 Май, 2009 С2000 мечта Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wish 36 #5 Отговорено 31 Май, 2009 Абе така и така има тема вече и се надявам колегата дето я пусна да не ми се сърди че му пиша тука, но моята мацка догодина е абитуриентка.Твърдо е решила да я возя с Хондата щото и тя покрай мен стана много голям фен (идва на сбирки,оглежда се за Хонди и т.н),и возейки я по София се надявам Софийската група със зверчетата да ме подкрепи и да направиме един Хондовски кордон до ресторанта .Мисля че ще бъде много яко за нея пък и за мен а надявам се и за вас . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
activity 8 #6 Отговорено 31 Май, 2009 Такова изпращане мисля, че имаше миналата година на WaveMastaa , даже има и доста снимки но немога ги намера сега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kras3n 5 #7 Отговорено 31 Май, 2009 Това същото си го мислех и аз,да отида с мойта количка,и да помоля колегите от Варна,да направим един кордон,но малко ме досрамя,иначе идеята е уникална ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Аз-съм споко 29 #8 Отговорено 31 Май, 2009 Това същото си го мислех и аз,да отида с мойта количка,и да помоля колегите от Варна,да направим един кордон,но малко ме досрамя,иначе идеята е уникална !Това и аз съм си го мислил :) ..Другата година(ако мина тая де ) съм аз наред ,ще видя какви ще ги измисля. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #9 Отговорено 31 Май, 2009 На уейвмастара му шибнахме миналата година едно кордонче и беше зарибено . Така че няма проблем , мераклии все ще се намерят Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vektor 0 #10 Отговорено 31 Май, 2009 (Редактирано) Моя бал беше на 23-ти и ние направихме едно кордонче едно Купе 5-та от пред от зад аз с Атв-то което пак е Хонда , разбира се и от зад мойто Купе 5-та от зад другата ми хонда 5-та хеч ... Всички хонди прекъсвачи от моето купе музиката на макс и около 20-25 човека танцуват около нас , а аз от горе на Атв-то ... Голямо шоу беше.... Така че който е фен да хваща няколко зверчета да ръмжат около него Редактирано 31 Май, 2009 от vektor Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WaveMastaa 18 #11 Отговорено 31 Май, 2009 Абе така и така има тема вече и се надявам колегата дето я пусна да не ми се сърди че му пиша тука, но моята мацка догодина е абитуриентка.Твърдо е решила да я возя с Хондата щото и тя покрай мен стана много голям фен (идва на сбирки,оглежда се за Хонди и т.н),и возейки я по София се надявам Софийската група със зверчетата да ме подкрепи и да направиме един Хондовски кордон до ресторанта .Мисля че ще бъде много яко за нея пък и за мен а надявам се и за вас .ОООООООООООООооооооооо, миналата година колегите от софийската група го направиха това за мен, плюс че бях в Legend на бала си (благодарности на човека с брадвата, той си знае кой е )......беше......У Н И К А Л Н О!! Още веднъж им благодаря на колегите! Бал, който не се забравя :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TANKISTA 8 #12 Отговорено 1 Юни, 2009 Хах, Ягуарчето дори бледнее и се губи нещо до С2000-то , наистина си е най-уникалната кола , в която може да се качи абитюрент, само НСХ може да я конкурира Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BatV 1 #13 Отговорено 1 Юни, 2009 Аиде и аз да се включа с едната : и с двете ми принцеси заедно : Забележете какъв цвят рокля избраме - по спецификацията на Хонда Акорд: Polished Metal :etalic NH-737M - Xxaxaxaxxaxa!! И двете машини се представиха на ниво чак до 7,00ч на следващата сутрин!! Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikitele 1 #14 Отговорено 14 Юни, 2009 (Редактирано) С малко закъснение ,но ето и моя принос към баловете http://www.freeimagehosting.net/image.php?03380fb70e.jpgМалко се позагубих, но здравословни проблеми със спортна травма, няма как - Надявам се добре да сте изкарали на събирането тази година :(p.s. БратV, гледам не си продал джантите , аз ти казах - ти им искаше на тея 16ки като за 19ки нови Иначе евала на момичето - роклята и е супер в тон с колата! По принцип този цвят сиво за кола не ме кефи, но като гледам в случая комбинацията е екстра Редактирано 14 Юни, 2009 от Nikitele Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #15 Отговорено 14 Юни, 2009 То на кого да се радваш по-вече,на колата ли,на абитуриенткатаа ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikitele 1 #16 Отговорено 17 Юни, 2009 То на кого да се радваш по-вече,на колата ли,на абитуриенткатаа ли?Ами абитуриенката беше приятелка на моя позната и не я познавах лично, за това на черната красавица се радвам повече Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове