lookcho 98 #41 Отговорено 2 Юни, 2009 Ползвал съм GPS...ти пък кога си виждал GPS ? чакам те с д15-ката да направиш 240 и теб .. даже ти давам цялото надолнище от тунела към пловдив ! .. и не, не се качвам да снимам - намери си друго камикадзе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
johnyboy 1 #42 Отговорено 3 Юни, 2009 Ако бях камикадзе, отдавна да е документирано Знаеш колко е трудно да Уцелиш празна магистрала. 240 е при 7200об/м прекъсвача знаеш къде ми е, можеш да смяташ ... Аз съм единствения идиот в квартала, който няма GPS И не ми трябва дълго, а стръмно нанадолнище за да станат по бързо нещата При 240, с гуми за 200 ми се размина ама нататъка ... Всички знаеме какво ще се случи ако гръмне някоя гума Даже и да изперкам и да го направя, няма да разберете защото, това го четат разни безсмъртни юноши. Затова, стига вече п.п. Според мен е по-добре да позачистим някои неща. Ако си съгласен, трий Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #43 Отговорено 3 Юни, 2009 някой дето не е сял плява да трие, че аз съм предубеден и ще оставя само моите постове Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Marcus 76 #44 Отговорено 4 Юни, 2009 Цялата тема си е за коша. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Slade 21 #45 Отговорено 4 Юни, 2009 Защо да е за коша темата? Много е интересна - къде другаде мога да прочета за Московец Алеко, който вдига към 300 с направена скоростна кутия. Мисля, че много скоро хората ще си разпродадат NSX-овете на безценица и ще си накупят правени Алеко-та... бе този пич,си прави скоростната кутия от алеко москвич на същия такъв да вдига към 300, камоли да удалжи малко на сивика които пак казвам е пипан малко (може и да не е малко но аз не сам чак такъв професор) ще видим дали може да се документира с камера и ще стане ясно кои си фантазира и кои не вярва,маи така ше е наи добре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lefter0v 0 #46 Отговорено 4 Юни, 2009 (Редактирано) ми като има под капака мотор от мазарати 2.8 би-турбо ,може и да стане фокуса, да си видял да пиша с къв двигател еето ти линк-а невернико : http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?t...%F7&start=0 Редактирано 4 Юни, 2009 от lefter0v Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #47 Отговорено 4 Юни, 2009 (Редактирано) Малко в страни от темата, или с други думи: Може да е с нещо такова колата: П.С. На мен темата ми е интересна и забавна, ако някой се интересува де Редактирано 4 Юни, 2009 от ZaRRicK Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Marcus 76 #48 Отговорено 4 Юни, 2009 (Редактирано) ZaRRicK: Тая е много лачена, по-скоро е такава : Относно D15-ската, като дойде г-тека ще я замерим, колкото и да е неточен ще добием някаква информация. Редактирано 4 Юни, 2009 от Marcus Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #49 Отговорено 4 Юни, 2009 (Редактирано) Леле алекото е досста страшно чувал съм, че едно такова се подвизава в Поморие Редактирано 4 Юни, 2009 от west bam Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aλexandro 12 #50 Отговорено 4 Юни, 2009 На мен темата ми е интересна и предлагам да се позачисти малко (включително и това мнение) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
madrugada 12 #51 Отговорено 4 Юни, 2009 наистина е интересна. Я дайте ощенякоя бегачка да видим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PROf1t 2 #52 Отговорено 4 Юни, 2009 Верно имало такова Алеко! Преди няколко години някой ми разказваше за поморийската бегачка, а аз му се присмивах и твърдях, че е прекалил с тамошната мускатова. Предлагам темата за "Джугана" с интубиран пауър плант на Мазерати задвижван с алтернативно гориво да приключи. Очаквам една 4-та генерация, един GPS и един смел свидетел да изяснят колко ни послъгва създателят на скандалното Алеко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Slade 21 #53 Отговорено 5 Юни, 2009 Верно имало такова Алеко! Преди няколко години някой ми разказваше за поморийската бегачка, а аз му се присмивах и твърдях, че е прекалил с тамошната мускатова. Предлагам темата за "Джугана" с интубиран пауър плант на Мазерати задвижван с алтернативно гориво да приключи. Очаквам една 4-та генерация, един GPS и един смел свидетел да изяснят колко ни послъгва създателят на скандалното Алеко ахам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Стоянчо 0 #54 Отговорено 5 Юни, 2009 ZaRRicK: Тая е много лачена, по-скоро е такава : Относно D15-ската, като дойде г-тека ще я замерим, колкото и да е неточен ще добием някаква информация. Ех и мойто Алеко ако имаше донор...нямаше да искам да си купувам хонда ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Magnum 7 #55 Отговорено 5 Юни, 2009 Цялата тема си е за коша.да, получих отговор на въпросите си, казах каквото имам да казвам - темата отиде яко в ако ще продължава в същия дух, по-добре да се премести в offtopic раздела Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I-BOY_STZ 12 #56 Отговорено 8 Юни, 2009 Де да знам, ама ми се струва че на алекото коша му е по-голям. А този на снимката е някакъв супер тесен, може да е зрителна измама пък!?!Иначе темата е супер интересна. Гласувам с 6-ица юпиий Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове