Jump to content
SH3M37A

Хонда 1.6i Ls 97г.

Recommended Posts

Колеги сега са пребирам понеже разглждах Хонди пак,но ненамерих тази дето искам а именно КУПЕ.И последната авто къща или там както му викат тука влизам и ми са набива 1 черно купе 1.6i LS и си мислех,че не го продава.Но се оказа др та разгледах колата ел стакла шибидах,лята джанта цд сполера одзад и лента на предния джам.Докато я видях и сърцето ми заби лудо и започнах да скачам наляво надясно,като побъркан :) Та дадоха ми кюча на колицата запалих я отворих двигателя / целия олян в масло :P / предната броня играи задната също гарнето е в окаяно състояние нз как стои още на колата изнило та изгнило.... панела на вратата от кам шофиьорското място неможе да се затвори,както е бил.Стаклото е изместено и то неса затваря платно.Километража не работи!Отварям багажника кори сичко липсва.Съединителя отделя най отгоре спирачките хващат най долу :angry: инак върви .....

ето малко снимки отвънка цялата играчка струва 1500 евро. и са чудя дали да го взема.Броните ще си поиграя ще ги стегна.Ама забелязах,че колата е била пребоядисвана !!!

Можете ли да ми кажете нещо за самата кола,че като са качих от англичанката на тази се едно са качих в каруца :P без да са обиждат собствениците на купе :P .Аз също съм голям фен на купе и затова търся,и сефте са качвам на купе .....

цената му е 1500 евро заслужава ли си при сичките недостатаци или .... да продалжавам да търся :P

Благодаря !!!

Поздрави !

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Тя с десен волан бе приятел? За регистрация с обслужване като дадеш 1000 лв и отделно съединител, гърне и други екстри като излезнат и тя станала 5 бона. Просто няма смисъл. С малко пазарлък ще си намериш такава тук и то с ляв волан. И се оглеждай за iSR модела - 1.6 витека 125 коня

Редактирано от h3ll1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тя с десен волан бе приятел? За регистрация с обслужване като дадеш 1000 лв и отделно съединител, гърне и други екстри като излезнат и тя станала 5 бона. Просто няма смисъл. С малко пазарлък ще си намериш такава тук и то с ляв волан.

Забравих дакажа,че не живея в бг :P и не ми трябва за бг :angry: а за тука и всичко трябва да си правя сам понеже майсторите им тука са с акъла на 6 годишната ми сестра ..... Пълни дърводелци

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам къде си и как вървят цените там, но щом то пръв поглед ти изглежда като каруца бягай от нея.... По добре нещо по-старо или с по-малко екстри и по-запазено отколкото щайга. Нали никой не се заблуждава,че един автомобил превърнал се в кочина, технически е бил по-добре поддържан?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ходи на http://www.autotrader.co.uk/ и си избери читава кола с МОТ и платени данъци.

А колега искам да те питам знаеш ли някой посщенски код на англия че ми иска за да разгледам колите предварително благодаря

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ходи на http://www.autotrader.co.uk/ и си избери читава кола с МОТ и платени данъци.

А колега искам да те питам знаеш ли някой посщенски код на англия че ми иска за да разгледам колите предварително благодаря

Motherwell, Scotland - ML1 2DA

Leeds, Yorkshire - LS9 8AL

Bristol - BS32 4NF

London - SW19 3RQ

Southampton, Hampshire - SO15 0HX

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги трябва ми инфо за тази кола дали си заслужава парите живея в Ирландия и регистрацията е различна от ангийската,затова не ме устройва кола от англия! и след работа днес ще ходя пак да я гледам и искам да знам.Дали вози като каруца заради лятата джанта и нископрофилната гума или самата кола си е каруца /спец тази/.Двигателя дали е хубав понеже докато я карах ми са стори че мойта англичанка 1.4 по бързо набира от тоз 1.6 .... Много съм объркан ;) и ако трябва да правя сравнение между купето и англичанката тряя си остана с англичанката ;) но искам нещо по-различно като визия,но да е хонда.Времето ме претиска това е проблема ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Колега така като гледам никой от по опитните не ти е отговорил и за това ще кажа аз. За возията като гледам с какви джанти е тази кола, разбирам че няма как да вози добре. Голяма - 17-ка най вероятно, низка гума. Ако не са в правилно съотношение спрямо фабричния размер, няма и да дърпа добре. Това с олятия в масло двигател трябва да го провериш от къде тече. Виж маслото как изглежда, да не е пресечено или нещо подобно. Смяна на съединител или проблеми с помпите. Удряна кола с промени в геометрията. Ново гърне и катализатор може би. Колега, не ми се ще да те разочаровам, но според мен цената за тази кола не е никак добра. Очакват те много разходи и време. Съвета ми е да изчакаш още. Колата трябва да си я познаеш. Сядаш вътре и си казаш - "Това е моята кола.", плащаш и си тръгваш. ;)

Редактирано от Stefan Milev

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...