SH3M37A 5 #1 Публикувано 20 Май, 2009 Колеги сега са пребирам понеже разглждах Хонди пак,но ненамерих тази дето искам а именно КУПЕ.И последната авто къща или там както му викат тука влизам и ми са набива 1 черно купе 1.6i LS и си мислех,че не го продава.Но се оказа др та разгледах колата ел стакла шибидах,лята джанта цд сполера одзад и лента на предния джам.Докато я видях и сърцето ми заби лудо и започнах да скачам наляво надясно,като побъркан Та дадоха ми кюча на колицата запалих я отворих двигателя / целия олян в масло / предната броня играи задната също гарнето е в окаяно състояние нз как стои още на колата изнило та изгнило.... панела на вратата от кам шофиьорското място неможе да се затвори,както е бил.Стаклото е изместено и то неса затваря платно.Километража не работи!Отварям багажника кори сичко липсва.Съединителя отделя най отгоре спирачките хващат най долу инак върви ..... ето малко снимки отвънка цялата играчка струва 1500 евро. и са чудя дали да го взема.Броните ще си поиграя ще ги стегна.Ама забелязах,че колата е била пребоядисвана Можете ли да ми кажете нещо за самата кола,че като са качих от англичанката на тази се едно са качих в каруца без да са обиждат собствениците на купе .Аз също съм голям фен на купе и затова търся,и сефте са качвам на купе ..... цената му е 1500 евро заслужава ли си при сичките недостатаци или .... да продалжавам да търся Благодаря Поздрави ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
h3ll1 1 #2 Отговорено 20 Май, 2009 (Редактирано) Тя с десен волан бе приятел? За регистрация с обслужване като дадеш 1000 лв и отделно съединител, гърне и други екстри като излезнат и тя станала 5 бона. Просто няма смисъл. С малко пазарлък ще си намериш такава тук и то с ляв волан. И се оглеждай за iSR модела - 1.6 витека 125 коня Редактирано 20 Май, 2009 от h3ll1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SH3M37A 5 #3 Отговорено 20 Май, 2009 Тя с десен волан бе приятел? За регистрация с обслужване като дадеш 1000 лв и отделно съединител, гърне и други екстри като излезнат и тя станала 5 бона. Просто няма смисъл. С малко пазарлък ще си намериш такава тук и то с ляв волан. Забравих дакажа,че не живея в бг и не ми трябва за бг а за тука и всичко трябва да си правя сам понеже майсторите им тука са с акъла на 6 годишната ми сестра ..... Пълни дърводелци Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ogo 25 #4 Отговорено 21 Май, 2009 Не знам къде си и как вървят цените там, но щом то пръв поглед ти изглежда като каруца бягай от нея.... По добре нещо по-старо или с по-малко екстри и по-запазено отколкото щайга. Нали никой не се заблуждава,че един автомобил превърнал се в кочина, технически е бил по-добре поддържан? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
h3ll1 1 #5 Отговорено 21 Май, 2009 Ходи на http://www.autotrader.co.uk/ и си избери читава кола с МОТ и платени данъци. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wise 0 #6 Отговорено 21 Май, 2009 Ходи на http://www.autotrader.co.uk/ и си избери читава кола с МОТ и платени данъци.А колега искам да те питам знаеш ли някой посщенски код на англия че ми иска за да разгледам колите предварително благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SH3M37A 5 #7 Отговорено 21 Май, 2009 Ходи на http://www.autotrader.co.uk/ и си избери читава кола с МОТ и платени данъци. А колега искам да те питам знаеш ли някой посщенски код на англия че ми иска за да разгледам колите предварително благодаря Motherwell, Scotland - ML1 2DALeeds, Yorkshire - LS9 8AL Bristol - BS32 4NF London - SW19 3RQ Southampton, Hampshire - SO15 0HX Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SH3M37A 5 #8 Отговорено 21 Май, 2009 Колеги трябва ми инфо за тази кола дали си заслужава парите живея в Ирландия и регистрацията е различна от ангийската,затова не ме устройва кола от англия! и след работа днес ще ходя пак да я гледам и искам да знам.Дали вози като каруца заради лятата джанта и нископрофилната гума или самата кола си е каруца /спец тази/.Двигателя дали е хубав понеже докато я карах ми са стори че мойта англичанка 1.4 по бързо набира от тоз 1.6 .... Много съм объркан и ако трябва да правя сравнение между купето и англичанката тряя си остана с англичанката но искам нещо по-различно като визия,но да е хонда.Времето ме претиска това е проблема Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #9 Отговорено 21 Май, 2009 (Редактирано) Колега така като гледам никой от по опитните не ти е отговорил и за това ще кажа аз. За возията като гледам с какви джанти е тази кола, разбирам че няма как да вози добре. Голяма - 17-ка най вероятно, низка гума. Ако не са в правилно съотношение спрямо фабричния размер, няма и да дърпа добре. Това с олятия в масло двигател трябва да го провериш от къде тече. Виж маслото как изглежда, да не е пресечено или нещо подобно. Смяна на съединител или проблеми с помпите. Удряна кола с промени в геометрията. Ново гърне и катализатор може би. Колега, не ми се ще да те разочаровам, но според мен цената за тази кола не е никак добра. Очакват те много разходи и време. Съвета ми е да изчакаш още. Колата трябва да си я познаеш. Сядаш вътре и си казаш - "Това е моята кола.", плащаш и си тръгваш. Редактирано 21 Май, 2009 от Stefan Milev Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове