Jump to content
predatov

Honda Civic 3 G.

Recommended Posts

Колата може да се купи и цялата на което съм по съгласен. Тъй като ще се изкефя, някой да си я оправи и да си я кара .Колата е ударена от пред все още е в движение (в смисал не съм я спрял от движение ). Колата е с нови 4 -ри гуми корморан, сменен е радиатора с чисто нов и е оригинален едвам го намерих струваше ми 300лева, съединител на 26 000 километра. Единия носач, който върви с шърнира, беше зле, и съм го сменил с чисто нов delfi с една година гаранция(170 лева )той и радиатора за мое съжаление са минали 300 километра. Двигатела е уникален с това, че е няква разработка между црх-икса първа генерация и сивика трета генерация който не вярва да прочете http://en.wikipedia.org/wiki/Honda_E_engine#EW. удъра не е тежък поправим ето и снимки Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

Искъм да одбележа че колата е гледана.одремонтиран стартер и генератор сменени са и ремъци и ролки гърнетата са и на по 15000 километра задно и средно. Може да и продам на части някои неща като например радиатора Публикувано изображение Публикувано изображение и някои други неща стига да има интерес. това ми е първата кола и ми е много на сърце дори ми е много трудно да и гледам сегашния вид.Вижтея каква ми беше хубава преди Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

цена за колата, ако има интерес

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Правилаза ползване на форумите на HondaBG.comЗа всички Купува/Продава форуми:При какви случаи се заключват/изтриват/преместват теми в раздела:4.При липса на цена. п.п. Освен това ме интересува :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...