Jump to content
misho

Записване за сътезания

Recommended Posts

От колко часа ще беде майсторското шофиране и конкурса за най-яка Хонда ? Питам , защото ще ми се наложе да си тръгна по време на съзтезанията :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Dido HC6: Състезанията са от 13:00 до 18:оо часа. Ако се наложи ще продължим и малко след 18:00

За пореден и последен път искам да помоля всички, които са изпратили заявки за участие в състезанията на Ресен, но нямат регистрация като участници в Национална Хонда среща 2009, да се регистрират.

*** Процедура: ***

1.Регистрация за Национална среща 2009

2.Получаване на потвърдителен e-mail за приета заявка за участие в Национална среща 2009, както и информация относно дължимите суми според заявката (брой участници, нощувки и т.н.). Нормално е до максимум 7 дни от този получаване на този мейл да сте превели дължимите суми. С оглед на оставащото време до Национална среща 2009, този срок автоматично се намалява с всеки изминат ден оттук нататък:whistle:

3.Регистрация за състезанията за Ресен

4.Получаване на потвърдителен мейл за приета заявка за участие в състезанията на Ресен:D

Моля, спазвайте този ред:D По този начин ще избегнем излишна комуникация, която малко или много губи ценно време.

Благодаря ви предварително:dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Остана малко време за подаване на заявки за състезанията:whistle:Не се ослушвайте, ще бъде интересно :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Допълнение за Dido HC6:

За майсторското - Мишо ти отговори, че състезанията почват от 13:00. Допълнителна информация от мен - ще започнем с майсторското и предполагам, че то ще приключи за около 2 часа.

По отношение на конкурса "Най-яка Хонда" - той ще се проведе, както сигурно си разбрал, чрез гласуване от всички участници в срещата. За целта всеки до 19:00 ч. или 20:00 ч. (ще уточним крайния час точно по-натам) ще може да подаде своя глас в комплекс "Манастира". Обявяването на победителите ще стане малко по-късно - по време на вечерното парти. Кандидатите за славата ще трябва през съботния ден да са разположили автомобилите си за "оглед" от участниците в срещата на определено място в комплекса, а също (може би) и на пистата в Ресен по време на състезанията.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Остана малко време за подаване на заявки за състезанията:)Не се ослушвайте, ще бъде интересно :P

Още 100м асвалт ли има ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Eeeeeh мечти... Dragi4 :P Смятам, че всякакви въпроси относно записването са изяснени. Поради тази причина свалям темата като важна, а на нейно място ще се появи регламента з апровеждане на състезанията:)!Успех на всички записали се участници;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само искам да подсетя тези, които са подали заявки за състезанията на Ресен и имат регистрация като участници за Национална среща 2009, но НЕ СА ПРЕВЕЛИ СУМИТЕ СПОРЕД ЗАЯВКАТА, ЧЕ:

ЗАЯВКИТЕ ИМ ЗА СЪСТЕЗАНИЯТА НА РЕСЕН ПО ВРЕМЕ НА НАЦИОНАЛНА СРЕЩА 2009, ЩЕ СЕ СЧИТАТ ЗА НЕВАЛИДНИ:blink:

Относно записване , срокове, регламент - ПРОЧЕТЕТЕ В ТАЗИ ТЕМА

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пак получавам мейли за Ресен, без тези хора да са се регистрирали като участници за Национална среща 2009. Проверих последните плащания и все още висят доста неплатени, а завките за Ресен са обработени. Пак повтарям - неплатените заявки ще се считат за невалидни. Да не дойде после някой на пистата и да се сърди, че е имал заявка , а не го допускаме до състезанията:)

Последен шанс - Прочетете тази тема и най-вече последният пост на Ian - ТУК

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

misho Ако има възожност да пуснеш списъците на записалите се в различните категори ;) Мисля ,че ще е интересно за всички :rant: Мерси :bg:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Записвам до крайният срок (Сряда 12:00 на обяд). После ще направя списъците и ги пускам. ОК?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чакаме списъците :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
СПИСЪК УЧАСТНИЦИПрочете добре регламента, ако случайно сте пропуснали въпросната тема:lol:Жребият за стартовете за Драг-а ще се теглят в Събота сутрин, бъдете навреме там:lol:Учите ли схемата за майсторското? :) УСПЕХ КОЛЕГИ, ЩЕ СЕ ВИДИМ СКОРО

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

СПИСЪК УЧАСТНИЦИПрочете добре регламента, ако случайно сте пропуснали въпросната тема:lol:Жребият за стартовете за Драг-а ще се теглят в Събота сутрин, бъдете навреме там:lol:Учите ли схемата за майсторското? :) УСПЕХ КОЛЕГИ, ЩЕ СЕ ВИДИМ СКОРО

Жребият ще се тегли в 10.10ч. нали?Ако не успея да пристигна проблем ли е?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е не може ли да ме пуснете в клас "А" на драга? :lol: Те ще ме скъсат още на първата гонка с тия "суапвани" зверове! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ако искаш може да нагласим жребия да се паднеш с мен :lol: да минеш поне на втори кръг :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

хехе! Бъзикам се! Нали сме там да си направим кефа и за шоу.... пък който не го е срам да бие жена - нека да си кара "мъжката" :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някои от участниците в клас Б имат заявено участие и в клас Ц.Технически ли са причините, да не бъде отразено в таблицата или участието в повече от един клас не е разрешено?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Марто,То че искате да ни "опукате" турбинките е ясно, но поне ни оставете да си направим кефа между нас. А шанс да ни биете ще имате когато почнат финалите между класовете :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

misho може ли да ми отговориш на въпроса по горе?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ако пристигнеш за състезанието мисля няма да е проблем .. но нека мишо да каже :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

добре .. имам провокативно въпросче ... при толкова рейсъри във форума , защо там ще бъдем по-малко от 40 ? .. като аз съм полу-легално, защото трябва и да помагам :)ако го направим на булгарплод ще се намерят повече "състезатели" ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

добре .. имам провокативно въпросче ... при толкова рейсъри във форума , защо там ще бъдем по-малко от 40 ? .. като аз съм полу-легално, защото трябва и да помагам :)ако го направим на булгарплод ще се намерят повече "състезатели" ...

Възможно е да се намерят повече,но пък съм подал заявка втори! :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Доволно :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Понеже в клас "C" са само трима и ще им бъде лесно да се подредят за купи, ще помислим по въпроса да пускаме по желания от други класове и в "С", но казвам ще помислим. Не мога да ви обещавая на 100%, все пак следваме предварително обявени правила и регламент:)!И както някой каза, то в генералното ще се срещнете и с турболетките :)!!П.С. Някой ме пита за олекотявания и т.н. Официално не е разрешено, но пък и не сме го забранявали, така че който не го мързи да маха по една седалка - аз съм ОК. Това също ще бъде обсъдено допълнително с целият екип по организация на пистата, а тежката дума трябва да каже Техническият комисар на състезанията - Антон Тонев или познат на всички нас като Хорнос Карбонос:o;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

И каква стана тя закъснях с един час със заявката и съм out от листа. Кво да прайш, службата на първо място !Все пак ще съм благодарен ако може да ме допуснете до пистата!! :o Нека наредим и един акордеон на чертата макар и бавен!

Редактирано от sabinski

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Оправил съм всички заявки получени на мейла до 17:40ч.Проверете си пощите:oУспех от мен и бай,бай че ме чакат още задачи.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нека тогава Хронос да се произнесе за въпроса с олекотяването за да знаем предварително а не като почне всичко да търсим ключове и механици-сръчковци.(главно за седалките, то ако има карбонови капаци едва ли ще го карат да сложи стандартен).

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Седалка се маха за 2 минути. Носете си инструмент все пак за всеки случай!Утре ако остане малко време вечерта ще ви драсна 2 реда за олекотяването, че после нали се сещате че в 12:00 през нощта затваряме форума!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какво ви става с това олекотяване...ако ще е така казвай на време Мишо да свалям задната врата и да обувам лексаните :) за всеки случай и сликовете ще помъкна

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако ще се кара със сликове и аз ще си взема драгаджийските сликове , но тогава няма да е честно спрямо останалите колеги.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

Със сликове няма да се кара!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И каква стана тя закъснях с един час със заявката и съм out от листа. Кво да прайш, службата на първо място !Все пак ще съм благодарен ако може да ме допуснете до пистата!! :( Нека наредим и един акордеон на чертата макар и бавен!

Е сега базбрах кой ми отмъкна под носа Акорда в Германия за няколко часа при условие че го бях и капарирал по банка.Колега със здраве да си го караш,колата е страшна

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Марто,То че искате да ни "опукате" турбинките е ясно, но поне ни оставете да си направим кефа между нас. А шанс да ни биете ще имате когато почнат финалите между класовете :(

Кеф няма да има Румба,не успяхме да направим колата,ще се пускам на олимпийския принцип :( .Митака няма съединител...Май ти ще си с купата в клас Ц

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...