lord_of_the_road 3 #1 Публикувано 16 Май, 2009 Пиша тази тема, афектиран от един материал вчера по новините. Ставаше въпрос за новия Закон за общественото здраве (или кога и къде да пушим) и в тази връзка запитаха част от депутатите как ще се спазва в парламента. Можете ли да се досетите-имаше изказвания от сорта: "Каквато и да е глобата, аз пак ще си пуша", "Спазването на закона не ми е най-силната страна" и други подобни. Може ли да си народен представител и с такава гордост да заявяваш такива неща пред камери? Което пък ме подсети за едно предаване преди време, от Нова бяха застанали с камера на изхода от парламента и снимаха кой има предпазен колан и кой не. Същата наглост, тълкувания на закона от сорта на "Това е въпрос на личен избор", "Ама в града може и без колан", "Заведи ме при ченгетата да ми съставят акт"Явно законите са само за обикновените граждани, за онези там-няма. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #2 Отговорено 16 Май, 2009 Мда... чувстваш се едно такова.. безсилен нали, срещу тази висша простотия... сега искам да кажа "На крак, бунт, война" но... няма. Защото всички така ще кажат, и никой няма да изглежда сериозен. А и... вече видях, че българският дух не е каквото съм учил, че е бил. Факт, ще трябва да търпим и т'ва е. Всеки да се оправя поотделно. Соори Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #3 Отговорено 16 Май, 2009 SAD, BUT TRUE! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #4 Отговорено 16 Май, 2009 простотията няма граници !Като го чух по новините адски се зарадвах на новия закон,но като всяко нещо в България няма да се спазва ,а за изказването им пред камерите с тази наглост просто ако беше Германия Англия щеше веднага да ихвърчи от парламента и изгонен от партията ! Абе немам думи квото и да се ядосваме управия няма Затова момчета спрете с тези теми че само се дразним вътрешно че законите са за едни а за други не Какато и темата с максим толкова долна постъпка нямам думи ,Кампанията некарам пил ,не че некара ми даже и убиваме пили ей такава кампания да подхване Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesso_varna 167 #5 Отговорено 16 Май, 2009 Няма как, те само такива могат да станат депутати. Трябва да са безскрупулни, иначе няма как да изпълняват заръките на тези, които са ги лансирали за депутати и за които творят законите. Нагли са колкото си поискат, защото знаят, че никой няма да ги бутне, докато слушкат, когото трябва... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLEIN MONO 148 #6 Отговорено 16 Май, 2009 Така е, колега, но за съжаление, това е само върха на айсберга, простащината и видиотяването са характерна черта, но не за един уважаващ себе си, сравнително образован човек, камо ли за депутат. Така наречения "Народен избранник" , смешно и тъпо е да се изказват така помежду си, а за пред целия народ, просто нямам думи!Но все пак си мисля че има някакъв шанс за оправяне, пък било и насила! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sanchesss 3 #7 Отговорено 16 Май, 2009 Но все пак си мисля че има някакъв шанс за оправяне, пък било и насила! "Обединението прави силата!"Направо се възхищавам на българите, за които пише в учебниците по история. Ама ние сме все едно на светлинни години от тях, и то не в прогреираща, а в регресираща посока. Не мога да разбера защо е толкова трудно "да си човек" и да се отнасяш с отговорност към всяко едно нещо. Но вярвам, че ще дойде време, когато всичко ще им се върне, защото и те са били обикновени граждани, и те са се възмущавали от постъпките на висшестоящите. 'Айде, със здраве! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
predatov 58 #8 Отговорено 16 Май, 2009 Хубав закон, но дали ще се спазва ,ама и тея простаци където ни управляват трябва да ги спазват но .........мен лично ме съмнява.Това са такива нагли същества те вече незнаят къде се намират бе батко те не стъпват вече на земята камо ли да спазват закони Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове