Jump to content
Gagi

Сървис Мануал за Ej9 Д14А4

Recommended Posts

Някой случайно да има?Намерих във форума една стара тема, но там нямаше мануал. Рових до сега из нета (включително и hondahookup и hondatech), но за японка не намерих.Ако някой може да ми прати или да даде линк, ще съм много благодарен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

там няма информация за 1.4, но ако мотора не те интересува върши идеална работа

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За 1.4 няма защото тоя мотор не се предлага за Америка, но е почти 1 към 1 с D16Y7. Даже май и главите са едни и същи, само в блока има разлика. Така че си го ползвай това ръководство спокойно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@tazzz

Проблема е, че ми трябва за Д14А4. !!!

Днес си поръчах в една книжарница eто тази книга: http://www.originalanleitungen.de/shop/honda-civic-8701-reparaturanleitung-p-5646-1.html?cPath=21_94_313&sessID=u1r1b87u7c0jaqtj05mbtqvcg5

Утре тряба да пристигне.

Ако на някой му потрябва инфо, мога да сканирам, но е на немски :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какво точно ти трябва за Д14, колегите може да го знаят?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За сега още нищо не ми трябва. Намерих си човек, който да ми я прави и ми поръча да си намеря такава книжка :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може ли аз да попитам какви да размерите на мотовилковите и основните шийки на коляновия вал, дължина на мотовилка, височина на блока и др.???Че за 1,4 никво инфо няма.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Може ли аз да попитам какви да размерите на мотовилковите и основните шийки на коляновия вал, дължина на мотовилка, височина на блока и др.???Че за 1,4 никво инфо няма.

Съжалявам, но не пише в мойта книжка :hondarulez:Амммм... сега, докато ги търсих тези размери, забелязах че пише за сивиците след 95та, маслото и филтъра да се сменят веднъж годишно или на 20.000 км, а не на 10.000... някой да знае нещо по въпроса? Редактирано от Gagi

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Когато го взехме сивика, маслото беше на 37.000 и просто не приличаше на масло, но три дена така карах и си работеше както и сега – перфектно :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...