Gagi 1 #1 Публикувано 13 Май, 2009 Някой случайно да има?Намерих във форума една стара тема, но там нямаше мануал. Рових до сега из нета (включително и hondahookup и hondatech), но за японка не намерих.Ако някой може да ми прати или да даде линк, ще съм много благодарен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #2 Отговорено 14 Май, 2009 Нещо май не си търсил достатъчно !!! http://pdftown.com/Honda-Civic-1996-2000-F...ice-Manual.html Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #3 Отговорено 14 Май, 2009 там няма информация за 1.4, но ако мотора не те интересува върши идеална работа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
keel 19 #4 Отговорено 14 Май, 2009 За 1.4 няма защото тоя мотор не се предлага за Америка, но е почти 1 към 1 с D16Y7. Даже май и главите са едни и същи, само в блока има разлика. Така че си го ползвай това ръководство спокойно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gagi 1 #5 Отговорено 14 Май, 2009 @tazzz Проблема е, че ми трябва за Д14А4. !!! Днес си поръчах в една книжарница eто тази книга: http://www.originalanleitungen.de/shop/honda-civic-8701-reparaturanleitung-p-5646-1.html?cPath=21_94_313&sessID=u1r1b87u7c0jaqtj05mbtqvcg5 Утре тряба да пристигне. Ако на някой му потрябва инфо, мога да сканирам, но е на немски Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #6 Отговорено 14 Май, 2009 Какво точно ти трябва за Д14, колегите може да го знаят? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gagi 1 #7 Отговорено 14 Май, 2009 За сега още нищо не ми трябва. Намерих си човек, който да ми я прави и ми поръча да си намеря такава книжка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
r2d2 6 #9 Отговорено 22 Май, 2009 Може ли аз да попитам какви да размерите на мотовилковите и основните шийки на коляновия вал, дължина на мотовилка, височина на блока и др.???Че за 1,4 никво инфо няма. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gagi 1 #10 Отговорено 22 Май, 2009 (Редактирано) Може ли аз да попитам какви да размерите на мотовилковите и основните шийки на коляновия вал, дължина на мотовилка, височина на блока и др.???Че за 1,4 никво инфо няма.Съжалявам, но не пише в мойта книжка Амммм... сега, докато ги търсих тези размери, забелязах че пише за сивиците след 95та, маслото и филтъра да се сменят веднъж годишно или на 20.000 км, а не на 10.000... някой да знае нещо по въпроса? Редактирано 22 Май, 2009 от Gagi Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ШОТЛАНДЕЦ 2 #11 Отговорено 23 Май, 2009 Може и да не се сменя! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gagi 1 #12 Отговорено 23 Май, 2009 Когато го взехме сивика, маслото беше на 37.000 и просто не приличаше на масло, но три дена така карах и си работеше както и сега – перфектно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове