PREDATORA 1 #1 Публикувано 12 Май, 2009 (Редактирано) Това е мойта чаровница... (на 1 снимка има с черен рефлектор монтаж е) прагове МАХPOWER предна броня Shark задна броня тип FERARRI бояте е хамелеон но няма как да покажа на сниките,преливащ се в цветовете на дъгата(жълт,зелен,червен,оранжав) ГЕМИ ако се нелъжа Спортен волан Victor (цвета е хамелеон като колата) гуми - 205 45 R16 ако имате въпроси дайте ги насам мотор 1600 литра 125 коня снимки на мотора като му сложа филтъра и сменя тръбичките Редактирано 12 Май, 2009 от PREDATORA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #2 Отговорено 12 Май, 2009 Маторя къв е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PREDATORA 1 #3 Отговорено 12 Май, 2009 D16Z6 (1.6 125) малкото моторче като сложа сега филтъра и го оправя тук там с маркучета ще кача снимки и на него Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
жоро74 0 #4 Отговорено 13 Май, 2009 бравос,свирепа е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Мариянов 2 #5 Отговорено 13 Май, 2009 Много е красива.От къде си ти ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PREDATORA 1 #6 Отговорено 13 Май, 2009 Много е красива.От къде си ти ?От едно затънтено градче на 50 км от плевен (Червен бряг) след няколко дни съм замислил тунинг на купето и ще пратя снимки благодаря за мненията Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
grigor tabakov 17 #7 Отговорено 14 Май, 2009 много добра !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Koev 8 #8 Отговорено 14 Май, 2009 Цвета е уникален... Можеш ли да споделиш марка и каталожен номер... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krelion 42 #9 Отговорено 14 Май, 2009 (Редактирано) Красавица е, да си я пазиш! Фаровете - черни, джантите боядисай и остави борда сив ще стане скандално. !!!Мрежата отзад също черна на прахово! Редактирано 14 Май, 2009 от Krelion Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pantev 0 #10 Отговорено 14 Май, 2009 Евала колега яка колица! Ти ли си и правил тунинга или така си я взел? Гледам,че е с временни номера! Пазия от дупките и успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #11 Отговорено 14 Май, 2009 Колата кефи но само отзад нещо не ми се връзвас тия комарници иначе е супер отпред !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TheDevilTwin 17 #12 Отговорено 14 Май, 2009 Страхотно е Дел Сол-чето... само джантите леко ме дразнят. Върти ми се главата нещо от рода на черен борд и оранжев кант отстрани Кристални стопове и ейнджъл айз също няма да застанат никак зле! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
activity 8 #13 Отговорено 14 Май, 2009 евала колега , количката е много яка... Както ти предложиха колегите , можеш да я разкрасиш още повече , но все пак ти си имаш различен вкус към тази кола харесва ми идеята на колегата за боядисаните джанти... аз си го представям някак си като на снимката по доло... само ,че с твоя цвят като на колата и черно разбира се успех занапред. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
predatov 58 #14 Отговорено 14 Май, 2009 Предатора баце ми и аз съм от там, само където живея в Пловдив от 7 години. (Да се уточня, и аз съм от червен бряг, само където съм живял до 14 годишен.)Браво за количката, гледах я до скоро в мобилето. Браво, браво, еи много се кефя най на края фен от моя роден град еи голямо гъзе ще си в нашето градче с тая красавица супер браво браво и да ти е честита .ПС.Поздрави на мойто градче браво, ей много се изкефих на поста ти( едно малкоградче на 50 километра от Плевен) щото и мен кат ме питат от къде си и аз и обяснявам по същия начин ;) Някой ден кат си хода на там даси видя роднините ще взема дати пиша ако искаш да се срещнем тъкмо да видя от близо красавицата.Пък може да се окаже, че се познаваме ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Slavkov_1984 3 #15 Отговорено 14 Май, 2009 И на мен много ми харесва,гледам,че е автоматик.Със здраве да си я караш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lakaicho 0 #16 Отговорено 14 Май, 2009 Сичко е ОК само 1 един и е недостатъка на тая кола че не със ръгачки... Със здраве да си я караш... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
anikolov 10 #17 Отговорено 14 Май, 2009 Това не е ли колата, която се продаваше тук във форума? Всъщност, няма никакво значение, желая ти много щастие с тази кола, по-малко завистливи хора, че ги има много такива, и да я правиш само по-хубава Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
H22_turbo_Vtec 75 #18 Отговорено 15 Май, 2009 Супер е колата.Задължително боядисай мрежите отзад.Незнам как са дупките покрай Плевен но след един месец ще е за боядисване от към брони.Както знам, че хамелеоните вървят на литър, незнам как ще я потдържаш.Дано не ти омръзни да правиш.Карай си я с кеф и умната с високите скорости. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Japanese/Power 0 #19 Отговорено 15 Май, 2009 Красавица...............успех и много безаварийни. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PREDATORA 1 #20 Отговорено 15 Май, 2009 Koev - Цвета на живо тря го видиш ненормален е... само като спря човека който я продаваше и му викам това е мойта кола... автоматик е... (мразя автоматик) но при липса на др хубави коли който обикалях (хонда црх) се премирих и на автоматик (така съм я купил мога да видя че ми е дал 500мл от боята да видя каква е) Крелион - и аз имам големи планове за нея но и смених части над 1000 лв и останах без пари... ще събирам за фарове с черен рефлектор и стопове... а за джантите... си ми харесват и нейскам да ги цапам.. много ме радватПантев - така я взех искам да ида на 12-14 Юни в Велико Търново където се събираме от форума за оптичен тунинг ... само нз дали имам някфи шансове да не се излагам,че до сега никога не съм ходил на такива събиранияactivity - ако боядисам мойте джанти така ще са грозни така си ми харесват а пари за др джанти нямам ударих на коляно с тая кола толкос пари пръснах по нея :Хpredatov - Никфи проблеми ако имаш скупе ми драсни моя е "predatora" гледам си мой набор може да се и познаваме така че драсни!!Slavkov_1984 - БлагодаряJDM - писах теми кфи пари ще ми излезе да я обърна много народ казва,че не си заслужава много дефекти и пари тря вкарам който никога няма да ги върна (инак съм фен на ръчките)anikolov - не в мобилето се продаваше :)H22_turbo_Vtec - набих 1 дупка вече :Х боято е доста скъпа само се надявам някой да не я надраска с ключ... или да фърли фас (че я оставям на кабрио)Колеги според вас ако ида на оптичен тунинг (като не е хубаво боядисана задната част) на 12-14 какфо ще е ващо мнение ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PREDATORA 1 #21 Отговорено 16 Май, 2009 Днес следобед смених салона на бубу-то направих го с червена кожа седалки всичко ето и малко снимки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
insulin 73 #22 Отговорено 18 Май, 2009 Леле колега с тази кожа е един път :- ) много е хубав ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TANKISTA 8 #23 Отговорено 18 Май, 2009 Дотук е станала уникална колицата, евала колега, продължавай със същия ентусиазъм и желание да си я гледаш и глезиш и ти пожелавам много приятни мигове с нея Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gothic Angel 2 #24 Отговорено 18 Май, 2009 Аааааааааааааа Истинска красавица е! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #25 Отговорено 19 Май, 2009 наистина е екстра колата, преди няколко часа я видях на живо. браво колега. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kras3n 5 #26 Отговорено 19 Май, 2009 Колата е страхотна,а с този кожен салон,изглежда убийствено ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PREDATORA 1 #27 Отговорено 19 Май, 2009 (Редактирано) наистина е екстра колата, преди няколко часа я видях на живо. браво колега.Колега 3-ма човека ми казаха, че е дошъл някакъв с някфа хонда с черни джанти да ми прави конкуренция ))kras3n - Благодаря Редактирано 19 Май, 2009 от PREDATORA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wien 17 #28 Отговорено 19 Май, 2009 (Редактирано) само информативно от горна ли купи тази красавица или се препознавам ...... колата наистина е много готяна Редактирано 19 Май, 2009 от wien Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PREDATORA 1 #29 Отговорено 19 Май, 2009 само информативно от горна ли купи тази красавица или се препознавам ...... колата наистина е много готяна Купих я от село до Велико Търново (Лясковец или нещо такова) имаше я в мобиле бг Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stancho 4 #30 Отговорено 20 Май, 2009 Честито колега !Кожата е убиец и много си пасва с боята Красавица ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #31 Отговорено 20 Май, 2009 наистина е екстра колата, преди няколко часа я видях на живо. браво колега.Колега 3-ма човека ми казаха, че е дошъл някакъв с някфа хонда с черни джанти да ми прави конкуренция ))kras3n - Благодаряхахаааа, ми те джантите чисто оранжеви Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #32 Отговорено 20 Май, 2009 колата е много красива, но тази задна броня някак си не се връзва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PREDATORA 1 #33 Отговорено 21 Май, 2009 колата е много красива, но тази задна броня някак си не се връзвамен ми харесва повечето в града им прелича на ферари (малкото ми ферари) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lakaicho 0 #34 Отговорено 21 Май, 2009 Много добра е станала с тая кожа кфи пари ти излезна...? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PREDATORA 1 #35 Отговорено 23 Май, 2009 Много добра е станала с тая кожа кфи пари ти излезна...? купих за 400 лв и 50 лв за препарати Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
anastas83 35 #36 Отговорено 25 Май, 2009 смени си стелките Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PREDATORA 1 #37 Отговорено 25 Май, 2009 смени си стелките Бате стелките са гумени и много изрудски много ме кефят тъй като съм по китайският зодиак дракон... и са ми перфектни стига се базикал Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
insulin 73 #38 Отговорено 25 Май, 2009 (Редактирано) смени си стелките Бате стелките са гумени и много изрудски много ме кефят тъй като съм по китайският зодиак дракон... и са ми перфектни стига се базикал Добра е колицата... какво стана със снимките под капака ??? Има ли някакви промени по мотора или сток. Виждам някакво гърне...генерация нещо ??? ????400лв. даде само за кожата или като цяло с монтажа на седалките, корите и задната част ? Редактирано 25 Май, 2009 от insulin Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PREDATORA 1 #39 Отговорено 25 Май, 2009 смени си стелките Бате стелките са гумени и много изрудски много ме кефят тъй като съм по китайският зодиак дракон... и са ми перфектни стига се базикал Добра е колицата... какво стана със снимките под капака ??? Има ли някакви промени по мотора или сток. Виждам някакво гърне...генерация нещо ??? ????400лв. даде само за кожата или като цяло с монтажа на седалките, корите и задната част ?аз всичко си направих сам 400 лв само за седалките и отзад монтажа от мен и малко помощ от гаджето много ми помогна спор няма.. а за снимките под капака муцнах му 1 филтър сега ще ида до гаража да го снимам че съм забравил след 10-15 мин ще кача снимки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PREDATORA 1 #40 Отговорено 26 Май, 2009 ето го и филтъра Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове