Jump to content
shockheaded

Мнения за Honda Hr-v

Recommended Posts

Здравейте,предстои ми закупуване на автомобил и съм се ориентирал към Honda Hr-v_4x4.Моля ,за вашите мнения добри или лоши?Поздрави,Михаил Дзеков

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе какви сте вие такива,уж запалени Хонда карачи! Човек ви моли за мнение, никой не отебава два дни:lol: Това в някой друг форум няма да се случи!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Знаеш ли защо - ако четеш правила и разбереш след това, че ако използваш първо търсачката преди да зададеш въпрос или отвориш нова тема, би бил много по-доволен от резултата. Само трябваше да напишеш чисто и просто "Мнения Хонда HR-V" в полето за търсене и тези 2 дни нямаше да бъдат изгубени.Добре дошъл! Ако колата ти хареса, желаем ти да се сдобиеш с чудесна такава!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Познавам хора с такива коли но нито един от тях не е регистриран тук плюс това тази кола не е от най-разпространените модели на Хонда.Потърси с търсачката-бях пускал такава тема.А познатите с ХРВ до един са доволни.Най-добре намери такава,покарай ,събери мнения и реши дали това е твоята кола.Лош тон :lol: .Успех

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе какви сте вие такива,уж запалени Хонда карачи! Човек ви моли за мнение, никой не отебава два дни!!! Това в някой друг форум няма да се случи!

Може би за разлика от другите форуми, хората тук не искат да дават мнения от типа "чувал съм, че" ?Харвитата са по-редки, малко от хората във форума имат такива.Щом държиш:чувал съм че возят твърдичко, не стават за див офроуд, по-скоро са градски джип с повишена проходимост, 4х4 само при превъртане на предните колела.Разходът е умерен.От това което съм виждал лично:2-вратките са истински "купета" - отзад само деца биха седяли без да им е тясно.Багажника, особено на 2вратите никак не е голям.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе какви сте вие такива,уж запалени Хонда карачи! Човек ви моли за мнение, никой не отебава два дни!!! Това в някой друг форум няма да се случи!

Може би за разлика от другите форуми, хората тук не искат да дават мнения от типа "чувал съм, че" ?Харвитата са по-редки, малко от хората във форума имат такива.Щом държиш:чувал съм че возят твърдичко, не стават за див офроуд, по-скоро са градски джип с повишена проходимост, 4х4 само при превъртане на предните колела.Разходът е умерен.От това което съм виждал лично:2-вратките са истински "купета" - отзад само деца биха седяли без да им е тясно.Багажника, особено на 2вратите никак не е голям.
И с ужасен дизайн....да допълня,нали трябва мнения все пак.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И с ужасен дизайн....да допълня,нали трябва мнения все пак.

Честно казано отвън поне Харвитата ме кефят. Странни са, но нещо трепва в мен като мерна такова :lol: Въпрос на вкус казала котката и се облизала под опашката :~)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Особенно тези със споилера са много готини на дизайн.Без спойлер мен не ми харесва толкова много.Но ако искаш икономичен джип това е модела :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аколо мен пак се срещат доста счупени мотори 1.6 и разни малки проблеми със деференциала :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Определено ти трябва дългата база с 4 врати, вчера надничах в една къса база и отзад ми се стори бая теснотийка.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Извинявам се на бъдещите колеги, за мойта неграмотност и лош тон, не съм вложил лоши чуства!Лично съм се ориентирал към 4-вратката с 1.6 моторСпоред вас , Hr-v 2000г за 9500лв приемлива цена ли е?принципно колата я гледах вчера , доста запазена отвън и отвътре, тих двигател, нищо не тропа или шумоли, но единственото което ме притеснява са километрите на автомобила, а те са близо 170000.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Щом е запазена за километрите не се притеснявай! Баща ми преди имаше сивик и когато се раздели с него вече беше почти на 300.000 (правил му е само веднъж лагери). А един познат има цр–в на 250.000 и пак никакви ядове. Според мен, ако не ти трябва за хардкор офроуд, колата е много добър избор за българските условия.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...