Jump to content
stanchevvv

защо има толкова агресия към Хонда ?

Recommended Posts

И тази тема се превърна в :):P:P:P

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Рядко се случва да изляза с колата, и да не видя някой да ме заобиколи със рискова маневра и скорост. Общо взето с агресия.Провокативно действа марката, няма спор, дори на хора със служебни автомобили (ясно защо). И аз като си купих колата се чудих как без да правя нищо, освен да се движа в ограниченията и в дясната лента, могат да се случват толкова странни неща около мен :drunk: Може би е време да се измисли двигател, работещ на комплекси. Едно ще е сигурно тогава - тук в България газ-станцийте ще са пред фалит, и всичко що е с немски автомобил ще е еквивалент на HKS DRAG :punk: Карам си и това е. От време на време се пазя от овчари, които иначе на писта биха викали за мама, ама няма начин - !!!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не мисля, че агресията по друмищата се провокира от H-то на марката.Колегата пуснал темата е достатъчно млад (не го казвам като порок или недостатък).Ако беше карал и няколко други марки автомобили щеше да види, че нещата са си същите.Качете се на един Трабант или Жигулка (все още се вясват понякога) и карайте с 50 км/ч в града или с 90 извън.Почти съм сигурен, че всички ще ви изпреварват нарушавайки закона. И каращите Хонда ще са 100% в групата.И мисля, че агресията се провокира от Държавата, Ако имаше безкомпромисно санкциониране на нарушениятанещата щяха да стоят по доста различен начин. Та пак по темата - не сме чак толкова изключителни.За колегата Ото - дано да доживея 60-те :) .

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Повечето хондовски контингент се изживява като състезатели. Разбира се това е крайно обобщение, защото съм сигурен, че и много свестни момчета има сред нас.

...това е истината,колкото и да не ни се иска да си признаем,а за по темата дали ни мразят,не бих казал,че е мразене просто се дразнят най вече след загуба при гонка от Хонда и се почва мани ги тез сапунерки и тем подобни :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Та пак по темата - не сме чак толкова изключителни.

Дано никой не твърди, че изобщо сме. Караме коли, не нереализирани прототипи от списания. Може би наистина агресия е силно казано, но определено има дразнене от страна на колеги с други марки. Да, и с Хонда има такива, които мислят, че участват в някаква надпревара - нормално. Колкото до експеримент с Трабант или Жигулка... Аз лично като изляза с подобна кола не ми се случва да се изравняват с мен в движение, и да ми правят горещи намеци, и разни други провокиращи жестове. "Подскачането" по светофарите - също не се случва :lol:. Но за мен лично не е от значение кой е решил да сподели простотията си с околния свят.Карайте си със и за удоволствие. Реакцията срещу чужди провокаций, или агресия на пътя, надали има, или някога е имало положителна полза.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги те сами са се наказали като са си купили и карат голфчета и тем подобни дръгели

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не мога да се съглася, че хората каращи голф са селяни или че са се самонаказали или нещо подобно. Просто истината е че примерно има 100 хонди и 5 от тях се карат от гамени и има 100000 голфа, от които 500 са карани от гамени. Та мисълта ми е че е вероятността да срещнеш някой с "голфче" е много по-голяма, но и се вижда, че с увеличаването на Хондите броя на оплакванията се увеличава. Имам един въпрос: колеги кой ви кара на "аграсията" да отвръщате с "агресия" :lol: ?

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз такВизи момченца така ги третирам : бутам на 5-тия зъб закрепям на 90 и да си чупят главата и колата щом искат :worthy: Най - много им се радвам на грозните мусурки като изпреварват как гледат през прозореца... :worthy: апЪк той голфа още малко и ще съ ХВЪРЛИ чорбите :worthy: и един частен случей :P имах аверче което караше гоуф 2 тунинг :worthy: качих го 1 път в хондата и след няколко месеца и той си купи хонда ама........ТВА гоуфаджийството няма оправия незнам ква е таз болест.... :P май само КАТ я лекуват....Поздрави колеги и не им се вързвайте на тъпните... :lol:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и аз да се включа :) ся карам си бабата с 90 и ме настига ,няма да споменавам марка и модел ,кола правена от германски каски от 2-рата световна 2.3 V5 ,та както си карам по магистралата пича ме настига и ме гледа ..... е как да не му стопля сърцето като го накарам да ми гледа гъза на секси бабата :) 5-та ... 2-ра .... и от там знаете кво следва ;) съжелявам че един колега имаше клип които затри ... иначе щях да ви покажа , но както и да е аз бабата си я правя за да и се кефя ,немога да го оставя глупака ненаказан ....

Аз пък не разбирам защо е цялата тази агресия от Хонда към всички останали марки. Ето го цитирания от мен колега - настигнала го кола и когато да го изпревари, той връщал от 5-та на 2-ра :blink: . Абе ти нормален ли си бе? Да не си във Ф1? Когато някой те настигне така ли трябва да го сечеш? Щом те е настигнал по магистралата, смятай колко бавно си карал спрямо него, а после си решил че ще му показваш колко си бърз. Показал си му нещо съвсем друго, с което не искам да ме олицетвиряват само защото карам Хонда (макар и "бавен" Прелюд, според една голяма част от форума). 

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

наистина агресията е двустранна, защо трябва да отвръщате на простака с простотия, така ставате по долни и от него :blink:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Клеги имам съвсем същите дилеми по пътя и то най-вече в моя раион от страна на разни голфчета,астрички и бмв-та.По рождение съм от Котел и завоите по пътя ги знам на изуст.Най-много се дразня когато някои не ме пуска да го изпреваря на правите а на завоите карат с 40 това направо ме побърква.Ама така е какво да се прави с моите 90 кончета. :lol:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...