PHOTOCH 0 #1 Публикувано 8 Май, 2009 Предстои ми смяна на големите тампони на задното окачване на Сивик 6 ген хеч.Как е като цена и къде да го направя? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Аня Митрева 4 #2 Отговорено 8 Май, 2009 Ми аз съм ги взел на MOOG по около 34 кинта непомня точно... ама никой не се навива на тоя панаир да ми ги смени Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
qko_honda_crx 6 #3 Отговорено 8 Май, 2009 и аз знам че много трудно се избиват(( Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Чавдар 58 #4 Отговорено 12 Май, 2009 (Редактирано) цените зависят от конкретния вносител, но най-добре е някой майстор или човек с опит, който скоро е сменил, да ти препоръча марка, за да знаеш какво поведение да очакваш след смяната.Ако не греша, тампоните за Сивик 4, 5 и 6-та ген са еднакви, но има нормални и подсилени (мисля за CRX)- нормалните са кръгли с 2 изрязани дупки около мястото за което се хваща носача - по-добър комфорт имат- подсилените са от плътен каучук - по-здрави са и задницата се усеща по-стегната, ако са добра марка предполагам имат по-дълъг живот от другия модел, аз съм доволен засега. Цена около 70-80лв за 2бр + около 60-80лв смяна. Успех! Редактирано 12 Май, 2009 от Чавдар Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LAMER 82 #5 Отговорено 12 Май, 2009 134лв от бултрако, двата и забравяш завинаги за тях. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pesho2 0 #6 Отговорено 12 Май, 2009 (Редактирано) Взех за същата кола от Бултрако и мисля тогава, че бяха по 63 лв. Другото е долна втулка за амортисьора.http://yfrog.com/64dscn0629gj Редактирано 12 Май, 2009 от pesho2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове