Dzenky 296 #1 Публикувано 4 Май, 2009 Едно поколение назад ,надявам се повече бързина и щастие-това е тя:http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2864/16...21783099133.JPGМалкия Втек,вече и сложих 4-1 колектори със генерация на 50 мм и краино гърне ремус което се води за големия Втек ,конусен К&Н,Белите Озетки и едни готини кумха(мисля че така се произнасят )Лека полека ще и купуваме тоалети и подаръци,ще си я глеза.Благодарности на всички!(доста сте за почерпка)Особени благодарности на Омбре! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dilqn_Mitev 6 #2 Отговорено 4 Май, 2009 Честито баце,желая ти милиони безавариини километри и втек моменти Да си я караш със здраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dzenky 296 #3 Отговорено 4 Май, 2009 Диляне всяка сутрин минавам покраи твоята(или поне така си мисля) в младост(срещу гаражите) ,в младост не знам какво правите ама само хонди и бмвта (има гаджета ама не е като в Люлин ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prozium 30 #4 Отговорено 4 Май, 2009 Честито, много ти е хубава хондичката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ma4o 11 #5 Отговорено 4 Май, 2009 честито да си я караш със здраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dzenky 296 #6 Отговорено 4 Май, 2009 ma4o,моя личен защитник ,дано тази седмица да ритаме да я видите наи-накрая Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Otto Kluge 10 #7 Отговорено 4 Май, 2009 Чак милиони километри няма да ти пожелая, че му звучи малко като "вечно твоя таратайка".Пожеланията са ми по-скоро много безаварийни километри с нея. По-малко сервизи. А догодина нова кола. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Niko1 6 #8 Отговорено 4 Май, 2009 Честито...безаварийна...и със здраве да си я караш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pemy 0 #9 Отговорено 4 Май, 2009 Честито Многооо много да те радва и слуша - безаварийни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #10 Отговорено 4 Май, 2009 Хубавица е да ти е честита. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policaja 16 #11 Отговорено 5 Май, 2009 ЧЕСТИТО-обърни внимание на рамената на чистачките,че снимките стават много гадни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dzenky 296 #12 Отговорено 6 Май, 2009 Още доста неща и предстоят,тук е така да се каже любителска снимка надявам се скоро да е още по красива- като нагласена абитурентка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #13 Отговорено 6 Май, 2009 Това да и е само проблема като за нова придобивка - рамена на чистачки! Обезмасляване, пръскане със спрей черен мат, и...моите от година не са мръднали Честито! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dilqn_Mitev 6 #14 Отговорено 7 Май, 2009 Диляне всяка сутрин минавам покраи твоята(или поне така си мисля) в младост(срещу гаражите) ,в младост не знам какво правите ама само хонди и бмвта (има гаджета ама не е като в Люлин )Там живея,може би за това я виждаш Теб какво те води там ? целия блок са ондаджии Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dzenky 296 #15 Отговорено 7 Май, 2009 Там ми е работата ,наи-късно обаче към 11 си тръгвам към Люлин. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
najami 0 #16 Отговорено 7 Май, 2009 Другата сряда като ритаме да дойдеш с нея, да я разгледаме отблизо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
POPAI 8 #17 Отговорено 10 Май, 2009 Колеги,къде ритате,да дойда и аз.Ако не ритам,поне да видя колите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
k_u_d_o_s 49 #18 Отговорено 14 Май, 2009 Хайде честито и от мен. Дано нямаш грижи с нея и само да те радва! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #19 Отговорено 15 Май, 2009 (Редактирано) Честито фен със здраве да си я караш хондата е супер, давай в същия дух да правиш подобрения по колата истински се кефя на нагласени коли независомо каква марка са особено пък хонда Редактирано 15 Май, 2009 от west bam Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове