Wyvern 382 #1 Публикувано 2 Май, 2009 Колеги някой знае ли дали охлаждащия елемент, който се намира вътре в купето между вентилатора и парното е еднакъв при сивик 5г и при дел сол? Изпадна ми много ефтин такъв и се чудя дали да го вземам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #2 Отговорено 3 Май, 2009 1/1 са! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wyvern 382 #3 Отговорено 3 Май, 2009 Благодаря колега policeman. Сега имам един нов въпрос към по-запознатите. Климатика който смятам да вземам е от Дел Сол не знам коя година е произведена колата обаче. А фреона за климатика до колкото знам е или поне беше два вида: R12 и R314. R12 вече го няма защото е забранен а вероятноста климатика да работи с такъв фреон е доста голяма. Та въпроса ми е възможно ли е да се конвертира системата да работи с R314 или не си струва да се занимавам. Колегите които имат климатици да помагат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #4 Отговорено 4 Май, 2009 (Редактирано) С постарият вид фреон работят Хондите до 91г.И той все още се намира,макар и трудно. Редактирано 4 Май, 2009 от policeman Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wyvern 382 #5 Отговорено 4 Май, 2009 С постарият вид фреон работят Хондите до 91г.И той все още се намира,макар и трудно.Ааа тук грешиш колега в мануала и за европейската 5г и за американките пише че работят с R12 три пъти го проверявах това за да съм сигурен. Проблема е че на много места казват че правят конверсия от Р12 към Р134 обаче се сменял дехидрататора с такъв който работи с Р134 а доколкото знам отворите за тръбите от старата инсталация не пасват на новия дехидрататор. Аз знам че в БГ невъзможни неща няма ама все пак Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове