kalmara 49 #41 Отговорено 3 Май, 2009 (Редактирано) Браво на нашите момчета, за повече инфо - в другата тема. !!! Редактирано 3 Май, 2009 от kalmara Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.R.Tuning 0 #42 Отговорено 3 Май, 2009 Браво на Жорката !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TANKISTA 8 #43 Отговорено 4 Май, 2009 Браво на нашите момчета, докато гледах как побеждаваха и супер много се кефех. Бях застанал до някакви фенове явно на зеления кадет и като падна кадета от единия рекс и онея имам чувството, че щаха да се разреват. Калояне, съжелявам, че не ти се обадих, ама чак като спрях колата на паркинга на пистата и се сетих, че скоро ми се затриха номерата в картата и така и неможах да намеря твоя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DjSprite 48 #44 Отговорено 4 Май, 2009 (Редактирано) Ето и мойте папарашки снимки , приликата с действителни лица ....не е случайна ,наздраве до другия път http://snimka.bg/album.php?album_id=372956 Редактирано 4 Май, 2009 от DjSprite Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krelion 42 #45 Отговорено 5 Май, 2009 Е уникални снимки брат!Евалата.Да направиш такива и на националната Айде и тва да идва, че вече нямам търпение.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DjSprite 48 #46 Отговорено 5 Май, 2009 И втората част на албума http://www.djsprite.snimka.bg/album.php?album_id=373455 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kamenoff 0 #47 Отговорено 6 Май, 2009 Не за друго ама тези алкохолни снимки май не трябваше да са тука )) чак срам ме хваща повече няма да употребявам алкохол ) иначе за останалите... евала само мога да кажа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
annitka (Mugen Power) 1 #48 Отговорено 8 Май, 2009 DjSprite, специално на теб съм ти обещала една снимка да ти пратя и в добавка ще пост-на още една. Аз лично се харевсам повече на втората (не защото тебе те няма ), а защото не спя на нея Снимка 1Снимка 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове