Informer 2 #1 Публикувано 30 Април, 2009 Здравейте,Искам да ви питам, някой знае ли дали е възможно да се смени съединителя на Сивика без да се вади двигателя от коша? На пръв поглед ми изглежда сякаш има място... Как сте го правили вие? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #2 Отговорено 30 Април, 2009 нямаш грижи. Свалят се полуоските и стартера само (освен нещата по кутията дет са) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #3 Отговорено 30 Април, 2009 ем може,как да не може.най вероятно ще се наложи да се откачи някой от тампоните на двигателя и да се надигне леко,но няма смисъл да го вадиш от коша. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
reddek 35 #4 Отговорено 30 Април, 2009 Eми аз съм с хач 5 генерация и няма проблем сменя се без да се вади двигателя за другите модели не мога да кажа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
user 127 #5 Отговорено 30 Април, 2009 Ако ще помогне с нещо, ето малко "разкази в картинки": http://www.civicforums.com/forums/120-tran...ch-install.html. За 7-ма генерация е, но сигурно и на 6-та ще е горе-долу същото (не разбирам от такива неща). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ombre 221 #6 Отговорено 30 Април, 2009 Не се сваля двигателя.Махаш полуоските,тампоните(без този при ангренажа),стартера даже остава на кутията (само му сваляш долния болт),подпираш двигателя и отпускаш до като кутията мине под рога.На твойта кола сам човек за 3 часа е готов даже без повдигач.Не търси гараж с канал .....не е предимство. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Informer 2 #7 Отговорено 1 Май, 2009 Ммм да, за това ги харесвам Хондите :) Благодаря на всички за полезната информация Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове