DJDOGI 0 #1 Публикувано 28 Април, 2009 Днес за 15 минути оставих колата в една уличка имах работа до банката връщам се и ЧЕСТИТО хубава драскотина наи-вероятно от ключ започваща от средата на багажника през стопа заедно с задният калник. Чудя се довечера дали да не спра пак там и да наблюдавам от растояние дали ще се появи грешника да му натроша рачичките с палката да я сефтосам Нито съм запушил гараж нито нищо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iliq 0 #2 Отговорено 28 Април, 2009 да направи го това спри на същото място и дано доиде пак нещо да направи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 921 #3 Отговорено 28 Април, 2009 Спрял си на "местото" на някой, който се изживява на собственик на улицат и тротоара, щото живее там.На мен един тъпак зареди една вечер на "местото" му ми издраска цялата дясна страна.Нищо не му направих на пенсонирания полицай, щото щеше да стане война в която, както знаете печеливши няма. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
c7aH4eB 0 #4 Отговорено 28 Април, 2009 Епа спри пак там, дано да мине и му натроши кокалчетата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mercury 7 #5 Отговорено 28 Април, 2009 Такава тъпа тема наскоро не бях виждал. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stanchevvv 67 #6 Отговорено 28 Април, 2009 кое и е тъпото mercury ? самата тема или случката? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DJDOGI 0 #7 Отговорено 28 Април, 2009 тъпа остра затова съм я пуснал в този раздел Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mercury 7 #8 Отговорено 28 Април, 2009 кое и е тъпото mercury ? самата тема или случката?Това,че хората се опитват да решават проблемите си със сила.Защо е нужно да се чупят ръце някому?А и на всичкото отгоре този "някои" наи-вероятно ще иска да отвърне със същото. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_9977 39 #9 Отговорено 28 Април, 2009 Колега и аз имам от тези готините "винили" пълен ужас сме баси нацията. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stanchevvv 67 #10 Отговорено 28 Април, 2009 mercury ти явно живееш в "идеалния свят" , за да говориш така... не сила ами ми се иска да ги УБИЯ за да говориш така явно нищо такова не ти се е случвало или си някав уникален индивид ! събуждам се някой ми откъртил страничното огледало ! и кво викаш за кво тая сила? а за кво са тея цигании! кой ще спечели като ти направи мръсно ! а освен със сила по никакъв начин не може да направиш нищо това е .... но никога не може да го хванеш на място ,защото "твърде хубаво е за да стане" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mercury 7 #11 Отговорено 28 Април, 2009 За съжаление парите и грубата сила станаха идеали за хората.Маи вече нищо друго не остана.Като и да е,изказах лично си мнение и не вязнамерявам да учавствувам в диспута по-нататък. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stanchevvv 67 #12 Отговорено 28 Април, 2009 добре ти заеби тея заучени фрази ама да те питам сериозно нещо такова случвало ли ти се е някога ? подобно ? какъвто и да е отговора ти пожелавам разбира се да не ти се случва! но дразнещо е това че всички тея цигании които ти правят по колата са супер много занимавка и нерви ! и нестига проблемите в живота които всеки има се сблъсква с допълнителни от някви смотаняци ! загуба на време нерви и средства? и това да го приема без да искам да го пребия, при положение че без нищо някав селянин ти създава главоболия.. е хубаво да са живи и здрави всички тея щом трябва без сила.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SH3M37A 5 #13 Отговорено 28 Април, 2009 Колеги,само 1 мога да кажа простотията я има само в България и си ни е наша патентована черта. Никаде ги няма тези селски изблици да се*реш пред вратата на другия т.е. да направиш кал.Дори в чужбина БЪЛГАРИНА СИ Е БЪЛГАРИН.Аз и тука си патя.... Кофти за случката и излишни нерви ходене назад напред ... Има хора който искат всичко да им е наред било то в семейството,имуществото и др глупости дето са ни дадени на тоз скапан свят,а има хора дето не им пука от нищо.Успех и дано по-малко пострадали от селенията да има Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
headiness 0 #14 Отговорено 30 Април, 2009 за бой са си такива селяци Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DJDOGI 0 #15 Отговорено 30 Април, 2009 минами то него ли хванеш на момента....ама дано несе повтаря защото....... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wishmaster_333 0 #16 Отговорено 1 Май, 2009 Простотията на хората е безграничнаЗа съжаление живеем в такава държава където като направиш мръсно на някой по един или друг начин това ти доставя голямо вътрешно удовлетворение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondaplanet 0 #17 Отговорено 7 Май, 2009 Но нали все пак и ние сме част от тази държава и тази простотия. Ако кажа, че няма правила, няма да е вярно, лошото е, че прилагането на правилата не важи за всички. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове