Vadim 0 #1 Публикувано 27 Април, 2009 Здравейте всички,преди да започна искам да ви кажа, че прегледах темите за "луфт във волана", но не можах да намеря нещо, което точно да описва моя проблем.Той е следния: докато карам с до 110-120 км/ч нямам проблеми с волана(или поне така ми се струва), но в момента, в който надвиша 120 се появява един луфт около 10-15 градуса и е доста неприятно особено при по-висока скорост имам чувството, че губя контрол над колата, а всички знаете това хич не е готино. А за малко да забравя хондата е Civic 6gen 1997 D14A4.Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #2 Отговорено 27 Април, 2009 (Редактирано) Здравейте и от мен колеги,аз имам същия проблем при скорост до 120 км/ч волана е как да кажа "стегнат" над 120 км/ч някак си "омеква" и има "луфт" на какво може да се дължи това. Колата е '95г. - 5ген. Civic - D15B2 седан Редактирано 27 Април, 2009 от atoma Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vadim 0 #3 Отговорено 28 Април, 2009 Наистина ли никой не знае нищо ?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове