Jump to content

Vadim

Фен
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Vadim

  • Ранг
    Начинаещ

Contact Methods

  • Website URL
    http://forum.chuvstvamse.com/

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Стара Загор/София
  1. Колега, оказа се, че са предните лагери(за мой късмет) и ми излезнаха по 60 лева парчето. За задните не мога ди ти кажа колко са, но майстора ме увери, че са много по-скъпи(спомена нещо за в пъти).Успех, дано да намериш нещо на приемлива цена.
  2. Благодаря за бързите отговори пичове,значи майстора правилно ми е казал, ок ще я сменям и да не се занимавам повече.
  3. Здравейта пичове,извинявам се ако темата се повтаря, но неможах да намеря нищо по въпроса ...Трябва да си сменям задния десен лагер. Майстора ми каза, че трябва да се смени цялата главина с лагера, въпроса ми е дали това е наистина наложително или може да се смени само лагера.Благодаря за вниманието.
  4. Здравейте всички,преди да започна искам да ви кажа, че прегледах темите за "луфт във волана", но не можах да намеря нещо, което точно да описва моя проблем.Той е следния: докато карам с до 110-120 км/ч нямам проблеми с волана(или поне така ми се струва), но в момента, в който надвиша 120 се появява един луфт около 10-15 градуса и е доста неприятно особено при по-висока скорост имам чувството, че губя контрол над колата, а всички знаете това хич не е готино. А за малко да забравя хондата е Civic 6gen 1997 D14A4.Благодаря предварително!
  5. Благодаря за отговорите колегиМисля да я покарам така още известно време, ако се влоши ще я водя на доктор, ако ли не .... е ще видим тогава
  6. Благодаря за бързия отговор.А как мога да си проверя хидравличното масло ?
  7. Здравейте пичове,От няколко месеца съм член на форума(и притежател на Хонда), но чак сега пиша първия си пост.Мисля си, че имам порблем: сутрин, преди да е загряла(сивик '97) нещо ми вие сервото като въртя волана ... но като се сгрее времето или колата не се чува нищо, това проблем ли е или си въобразявам ? Благодаря за вниманието.
×
×
  • Създай нов...