Jump to content
bodyburst

Съвет при избор на Хонда.

Recommended Posts

Здравейте,Решил съм да купувам Хонда сивик,като години 93-95.Нямам поглед върху тези автомобили,и ви моля да ме посъветвате кой мотор е добър,и какво да гледам при избора.Като поддръжка как са?Предварително благодаря.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравй, колега :dry:Този сивик 5-та генерация към който си се насочил са много добри вече от теб зависи какъв искаш да е хечбек, седан или купе.Като поддръжка не са скъпи ролка и ремък 60лв. най-евтините най-скъпите са 100лв.,масло събира 3 литра, филтър масло 10лв., филтър въздух 12,50лв., дискове предни 140лв. двата, амортисьори предни 240лв. ама не най-евтините, тампоните по окачването за цялата кола са 240-280лв., накладки от 30-100лв. зависи какви, маншони 9лв. броя, съединителя целия комплект лагери, дискове и тн е 280лв.Двигателите за хечбека са: 1.3- 75 коня; 1.5-90 коня; 1.6 Vtec-125 коня; 1.6 VTI-160 коня; за седан: 1.5-90 коня; 1.6 Vtec-125 коня и 1.6 VTI-160 коня; за купе: 1.5-101 коня и 1.6 Vtec-125 коня :)Ето тука може да прочетеш какво да гледаш при покупка на автомобил http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=10728

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много Благодаря адаш,страшно много и точна информация ми даде!Като дойде време пак ще питам.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами радвам се, че съм ти помогнал това е всичко, което знам щото и аз чакам скоро да се содобия с някой модел на любимата ми марка :dry: и все пак чети повече форума и поискай мнението и на другите колеги :)П.П. Айде със здраве и скоро да откриеш своята количка :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

гледай да няма ръжда.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...