Barito 3 #1 Публикувано 18 Април, 2009 Постояно ми свети индикатора за рьчната,дори когато не е дрьпната . При разкачане на кабел4ето което за рьчната ,пак продьлжава да свети индикатора на таблото. Колата е Сивик, 93г. ,хеч, Д15 Б2 1.5 ,16V. Дано скоро не ми се налага да пускам тема в този раздел. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ogo 25 #2 Отговорено 18 Април, 2009 Виж си нивото на спирачната течност. пс И ползвай търсачката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Barito 3 #3 Отговорено 18 Април, 2009 Напьлних една чаша с вода и потопих капачката на казанчето за спирачната течност,и индикатора гасне следователно ,нивото на спирачната течност е под минимума.Сега лесно ли се сменя спирачната течност , и каква спирачна течност да взема (марка) ако е от значение.Просто сьм новак от по големите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ogo 25 #4 Отговорено 18 Април, 2009 А защо не долееш спирачна течност? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #5 Отговорено 18 Април, 2009 (Редактирано) На капачката на казанчето пише каква течност ти трябва , можеш и да долееш , но ако не си сменял скоро течността е добре и да я смениш - профилактика А за марка , в Бултрако продават оригинална на Хонда за 14лв. 250 мл - две шишенцената би трябвало да ти стигнат , а и можеш и там й да я смениш течността - мисля , че ми взеха 30 лв Редактирано 18 Април, 2009 от Tino Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Barito 3 #6 Отговорено 18 Април, 2009 Благодаря колеги ,за изчерпателните отговори. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Barito 3 #7 Отговорено 18 Април, 2009 Цял следобед чета теми за спирачната течност препорачват няква реисинг ,била по добра от обикновената .Кьде в Пловдив да намеря такава . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #8 Отговорено 18 Април, 2009 има една малка подробност: ако ти е тръгнала спирачната помпа след като смениш течността има вероятност да си отиде на пълно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #9 Отговорено 18 Април, 2009 виж си накладките барабаните и дисковете ако са черни и леко мазни значи ти хвърля от там Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове