Madison 2 #1 Публикувано 17 Април, 2009 Карам такова нещо и ми е много чудно, защо го наричат СПОРТ ( даже има червена емблема отпред и червен надпис SPORT ). Само оптичен тунинг ли е, или е пипано и нещо под капака ? Нищо не разбирам от Хонди, но ми е интерестно, аджеба, какво карам Ще се радвам ако има колеги от форума, които имат такова "нещо" да споделят.Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
едмундо 34 #2 Отговорено 18 Април, 2009 Цвика го ядат прасетата... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #3 Отговорено 18 Април, 2009 Моите съболезнования за "нещото".Бартеросай го за някоя Калибра,ше дръпнеш много напред. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Madison 2 #4 Отговорено 18 Април, 2009 Не разбрах особено коментарите, както и да е. Харесвам си колата, с кеф си я карам. Пернишкото ферари го пробутвай нейде другаде аз комплекс за малка пиш** нямам. Темата ми е напълно сериозна - исках да разбера повече за модела.П.С. Изпуснал съм едно И във заглавието на темата. Моля за извиненя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
h3ll1 1 #5 Отговорено 18 Април, 2009 И аз съм с такова, но 1.6 витека. Имаш предна и задна броня, прагове, споилер на капака, джанти, волан, скоростен лост и километраж от тайп-ар. общо взето това е. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #6 Отговорено 18 Април, 2009 Колегите имаха предвид ,че такъв модел Хонда не съществува - Хонда Сивик да Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I_V_O 6 #7 Отговорено 18 Април, 2009 Вече се заяждате за всичко Имаш разлики от твоята и от обикновенната , предполагам СИВИКА е и с кристалните стопове ...? До-като базовата си е с червени обикновенни. Имаш и добавки по-броните , които другата ги няма. Нещо , като ТАЙП С варянта , просто с името спорт. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Borislav_STZ 27 #8 Отговорено 18 Април, 2009 Страшни хора сте еййй квото го нападнахте човека . Той много ясно е написал "нищо не разбирам" аз пък съм на мнение че разбира щом си е купил такава кола . И че е допуснал грешка в писането на темата не е болка за умиране голяма работа може да няма много допир до компютри и за тва да е сгрешил . аиде малко по колегиално я караите . Та по темата да кажа колега не съм и аз много наясно точно с този модел но мисля че това спорт и червените емблеми са знак за спортна линия на колата както го водят независимо от мотора купето е спортно изпълнение . П.С. Нищо лично към колегите с по горните мнения . Но ако аз бях пуснал темата и всички ейтака се бяха опулили на мене просто нямаше повече да влезна в форума .ИМАЙТЕ МАЛКО РАЗБИРАНЕ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NOS 16 #9 Отговорено 18 Април, 2009 качи някоя снимка да я видим тая кола Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
boby70 55 #10 Отговорено 18 Април, 2009 Колега от 7-генерация хонда наричат тип спорт моделите със спортна визия,прагове,липове,волан и някои дребниподобни неща.Тези коли ги има бензинови и дизелови,като са със средна мощност за модела.С две думи имаш понакипрен и спортен вид. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondю 41 #11 Отговорено 18 Април, 2009 За съжаление колега наистина това е само оптичен тунинг, но поне си е оригинален за модела. И да по двигателя е пипано ама не от Хонда, ами от Исузу. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Madison 2 #12 Отговорено 21 Април, 2009 качи някоя снимка да я видим тая кола http://forums.hondabg.com/index.php?showto...st&p=236617 - ето го мойто Хондьо Даже в момента съм спрял до един коега зад вход 2 на бизнес парка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове