predatov 58 #1 Публикувано 14 Април, 2009 (Редактирано) Тази тема я пускам, защото си изпатих с нещо и искам да го раскажа за да се има в предвит следния проблем и да не се подминава с лека ръка, както аз го подминах и си изпатих.Та става на въпрос за следното карам акорда от полувин година и кат го купих смених консумативи и квот друго трябваше, и си я карам обаче взех да забелязвам, че кат я форсирам от втора на трета някой път неще да захапе и си викам сигор, аз не мога да и свикна та за това става така. Докато един ден просто пак се получи същия проблем с втора към трета тя влезна, ама доста болезнено и карам и стигам пред нас и викам да паркирам и кво няма задна просто лоста стига до там където е мястото на задната и до там, нито ход към улейчето, нито нищо и кво да правя. Звънкам на мойто приятелче и викам така и така той дойде погледна я и вика идвай в сервиза ще и отворим капака на скоростната кутия и ще видим. Отваряме и гледаме капачето всичко отгоре си е добре, но забелязваме, че нещо маслото е много малко и решаваме, че евентоално ще я сваляме цялата няма кво друго да направим.И затворихме капачето и като даде на пред и реши докато беше в инерция да вкара задна и о чудо тя влезна, но кат спря неще да излезне и пак инерция и излезна. И днес преди полувин час сменихме маслото оказа се че имала много малко масло и по засъхнала. И след толкова много писаници та извода е пичове сменяйте си маслото на скоростната кутия кат си земете втора ръка автомобил. Просто забравете сервизна книжка, забравете педантния германец, че за всичко се е погрижил изръсете се с 40 кинта ама да ви е спокойно, че квото е трябвало сте го свършили.Мисля си че моята случка ще ви е от полза за да не изпадате в лоши и скъпо струващи ситоации Редактирано 14 Април, 2009 от predatov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iskamvitec 0 #2 Отговорено 16 Април, 2009 ТВА ми е трета хонда винаги си купувам 1.8 MTF (d серия) и сменям. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове