KOS_with_NOS 18 #1 Публикувано 14 Април, 2009 Предполагам, че ще е интерестно за всички да се направи едно сравнение между марки и модели по отношене на звук, цена и действие. Моля компетентните да пишат тук. Аз лично съм се спрял на Greddy Type S. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #2 Отговорено 14 Април, 2009 И как точно да стане това сравнение и какво разбираш под действие....примерно аз си взех Blitz SS, който е с по голям вход от това Greddy.Съответно се надявам да е по -ефективен на по- голямо налягане.Колегата си взе HKS SSQV който е също супер як,но всичко е въпрос на късмет на каква цена ще го намериш.Звука ще го чуеш на националната Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KOS_with_NOS 18 #3 Отговорено 14 Април, 2009 И как точно да стане това сравнение и какво разбираш под действиеКато ефект върху турбо лага. Наблюденията може и да са върху копия на маркови . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #4 Отговорено 14 Април, 2009 Всеки един BOV ще ти върши работа,но ако толкова държиш да се изтъкнеш HKS SSQV е твоя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shotgun LUDA 38 #5 Отговорено 15 Април, 2009 (Редактирано) А ако искаш най-доброто като действие и да няма мембрана прочети за Synapse Synchronic, ако те интересува звука китайските са за теб п.п. Темата май не е за този раздел !!! Редактирано 15 Април, 2009 от VTEC Inside LUDA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #6 Отговорено 15 Април, 2009 Митак и BLITZ-a е без мембрана Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shotgun LUDA 38 #7 Отговорено 16 Април, 2009 Митак и BLITZ-a е без мембрана Може, но не съм чувал. Ще зачета Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #8 Отговорено 16 Април, 2009 Аз днес го чух най на края и съм накефен!Не знам обаче на колегата как ще му помогне тва инфо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I_V_O 6 #9 Отговорено 16 Април, 2009 Истината за мен е HKS .... а звука на Blow Off-а зависи и от Турбината Аз на 5-тицата с един същи клапан , с различни турбини звука нямаше нищо общо. Но , HKS е мъжка фирма за пазаруване Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове