Нимрод 265 #1 Публикувано 14 Април, 2009 http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?topmen...&f1=details ето това си заслужава парите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #2 Отговорено 14 Април, 2009 Е какво сега, това си е тунинг Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KOS_with_NOS 18 #3 Отговорено 14 Април, 2009 То имаше подобна тема за атмосферни сивици с кулери :lol: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dilqn_Mitev 6 #4 Отговорено 14 Април, 2009 Има нечовеци по родната земя хахаха Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paRADOx 1011 #5 Отговорено 14 Април, 2009 хахахАха ще падна от смях.... ЯКООО! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #6 Отговорено 14 Април, 2009 тааа лекинко е заобиколила турбото и е скокнала у селянията директно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kras3n 5 #7 Отговорено 14 Април, 2009 Няма такава цигания... Без радиатора за интеркулера, той е декоративен, но ако някой държи може да го вземе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sleeper 29 #8 Отговорено 14 Април, 2009 тоя пич ме изуми.... а си мислех че съм видял всякакви чудесии иии честно казано върху хонда не съм очаквал такова брутално изсиране Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TANKISTA 8 #9 Отговорено 15 Април, 2009 хаххаха, тоя ми оправи настроението пълно безумие ;) може тоя кулер да се ползва като допълнителна броня като го гледам, както стърчи напред ;) ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wishmaster_333 0 #10 Отговорено 15 Април, 2009 Лекичко прилича на прахосмукачка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #11 Отговорено 15 Април, 2009 как не са му го свалили мангалите заради алуминия, не знам. явно като спре пред кафето си го сваля като панела на касетофона Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #12 Отговорено 15 Април, 2009 хехе хората импровизират бре колеги като няма кешовица за турбо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
жоро74 0 #13 Отговорено 15 Април, 2009 jтака му харесва на човека така си я е направил ,а си е и екстра за модела нищо ,че се е изакал на метеното Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TANKISTA 8 #14 Отговорено 16 Април, 2009 направо е страхотно, само дето е грозно и за нищо не му върши работа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLEIN MONO 148 #15 Отговорено 16 Април, 2009 Скоро по-голяма простотия не бях виждал Но ако се комбинира с две три лепени ще стане работата.......... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eternity 0 #16 Отговорено 16 Април, 2009 А аз си мислих че съм видял всичката селяния Боже,боже колко селяния има по тоя свят..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове