Jump to content
Dancho1

ЗА 4ws на Prelude 92г.

Recommended Posts

Здравейте !Доста Хонди съм карал , но такова чудо не съм . Говоря за Прелюд 2.3 ,4WS . Та ако може малко мнения от хора , които са карали такова нещо . Как се държи на пътя ... по-стабилно ли е или поредната екстра , която само се чупи и ти бърка в джоба . На прага съм да си взема тази кола , но много се чудя , това 4WS да не ми пречи . Та ако може малко мнения . Благодаря предварително

Редактирано от Dancho1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Голяма глезотийка,особено за маневри е страхотно удобство.Вярно е,че дават дефекти,но доколкото съм чел е от студени спойки,което е поправимо.На моят Прелюд имам 4вс и съм много доволен :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Голяма глезотийка,особено за маневри е страхотно удобство.Вярно е,че дават дефекти,но доколкото съм чел е от студени спойки,което е поправимо.На моят Прелюд имам 4вс и съм много доволен ;)

А при дефект , да сменя мостовете ... или как е най-удачният вариант да се отстрани проблема ? Голяма дилема ми е :) въпреки ,че винаги съм искал да карам 160 к.с и най-вероятно само за това ще я взема :D Само незнам как ще го храня това чудо ;);););) , но си заслужава . Освен това , когато питах собственика на колата за това 4WS ми каза , че е много удобна екстра . Колата е много по - стабилна и прочие .... все пак колата идва от Германия , а както знаем там няма ограничения на аутобаните ;) преполагам , че си я е карал прилично .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...