rumbachev 1 #1 Публикувано 10 Април, 2009 Колата е сивик 7 г и от скоро забелязах че като карам по павета наи-вече се чува едно гадно дрънчене. Четох във форума п о темата и наистина като натисна леко спирачка това дрънчене спира. Явно са спирачните апарати. Но никаде не видях да пише начин за отстраняването му .Моля помагаите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street_Live 1 #2 Отговорено 10 Април, 2009 Колата е сивик 7 г и от скоро забелязах че като карам по павета наи-вече се чува едно гадно дрънчене. Четох във форума п о темата и наистина като натисна леко спирачка това дрънчене спира. Явно са спирачните апарати. Но никаде не видях да пише начин за отстраняването му .Моля помагаитеКолега пробваи да смъкнеш едната джанта и да хванеш наклатките да ги рамърдаш нагоре надолу в самия апарат ако мърдат може да е от това.Виждал съм такова нещо и се оказа от едни пластинки които уплатняват наклатката от горната и от долната и страна.Дано да съм бил полезен.Успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KIKO_HONDA 0 #3 Отговорено 10 Април, 2009 Имах същия проблем с рекса смених пластините на наклатките и се оправи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rumbachev 1 #4 Отговорено 10 Април, 2009 Един колега пише за някакви разбити съпорти на спирачните апарати.Какво мислите за това Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #5 Отговорено 10 Април, 2009 Разбити водачи - може. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rumbachev 1 #6 Отговорено 10 Април, 2009 А те сменят ли се .Защото като свалих апарата има едни маншончета със дълга ос за които се затяга тои .Това ли е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #7 Отговорено 10 Април, 2009 Да. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Стефан Пасков 3 #8 Отговорено 10 Април, 2009 на 5та ген се сменят предполагам че и твоите се сменят Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rumbachev 1 #9 Отговорено 10 Април, 2009 Ok и благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street_Live 1 #10 Отговорено 10 Април, 2009 Би трябвало да се сменят,но първо се увери дали играе от осите или играят накладките в самия апарат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rumbachev 1 #11 Отговорено 11 Април, 2009 Проверих от осите е.Ако някои е купувал да пише че тук в Сливен е малко сложно с Хонда. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street_Live 1 #12 Отговорено 11 Април, 2009 Колега да не те отчаивам ама сигурно ще се наложи да търсиш тея захвати от морга някаде защото мисля че се продават на магазина само с апаратите,отделно не. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rumbachev 1 #13 Отговорено 11 Април, 2009 Ами те на моргата ще са същите мисля . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 918 #14 Отговорено 12 Април, 2009 Проверих от осите е.Ако някои е купувал да пише че тук в Сливен е малко сложно с Хонда.Поръчай си нови от Иво (prulude).Виж тук за поръчка! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rumbachev 1 #15 Отговорено 12 Април, 2009 По този каталог нищо не намерих за моята кола 1;7стди SHHEU97803U100198 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ventotd 0 #16 Отговорено 12 Април, 2009 Ако пластините които държат накладките са си на място и пак има неприятно придрънкване то 100% то идва от износени водачи или втулки на спирачният апарат които мисля са от тефлон-втулките и съм чувал че ги рециклират но колко успешна е тази операция не знам аз лично не бих рециклирал -все пак са си спирачки и човек трябва да е сигурен в тях. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rumbachev 1 #17 Отговорено 27 Април, 2009 http://www.snimka.bg/album.php?album_id=370277 Ето тези оси имат луфт.Дали може само тях да си купя и ако знаете от каде в сряда съм цял ден в София Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Evgeni_UK 0 #18 Отговорено 27 Април, 2009 Ако не намериш нови....обърни се към някои стругар.....не е сложно за правене....ако е в час човека за 30 мин. ги е извъртял......само му свали супорта да си мери луфта....100 % ще ти излезе по евтино от нови.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове