Jump to content

ventotd

Фен
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно ventotd

  • Ранг
    Начинаещ
  1. Трябва ли да се запояват въпросните крушки.
  2. Колеги а Шатъл има ли такъв филтър
  3. Аз съм за палец и дистрибуторна капачка и повече мнението ми клони към палец.Ако има от къде да вземеш от някои познат,вземи и пробваи за да не се набутваш излишно и ако има положителен ефект то тогава вече инвестираи.
  4. Щом температурата на моторът е определящият фактор в твоя случаи то проблемът ти според мен е в свещите.Смени ги с подходящите,а именно трябва да се спази топлинното им числол
  5. Освен изброените до тук възможни причини да тресе има и още възможности.Разбито вътрешно каре или крива или дебалансирана полуоска.
  6. Колега потърси такова кранче втора употреба и ако не намериш същото то тогава намери подобно и си го присади и ще си решиш проблемът.Българинът е цар на присадките според мен просто трябва да извикаш "неволята"да ти помогне.Успех в решаването на проблемът.
  7. Ако пластините които държат накладките са си на място и пак има неприятно придрънкване то 100% то идва от износени водачи или втулки на спирачният апарат които мисля са от тефлон-втулките и съм чувал че ги рециклират но колко успешна е тази операция не знам аз лично не бих рециклирал -все пак са си спирачки и човек трябва да е сигурен в тях.
  8. Колеги скоро имах случаи с една зверски прегрята кола-главата след проба се оказа здрава шлаифаха я нова гарнитура и пак надува и изхвърля вода.Оказа се че е спукала цилиндър.
×
×
  • Създай нов...