marto81 5 #1 Публикувано 8 Април, 2009 (Редактирано) Все още не съм съвсем наясно с правилата във форума затова моля да бъда извинен ако нещо не правя както трябва Реших да заложа на японска машинка и вече станах собственик на 6 генерация сивик (японка) 1.4 16V 90 коня Редактирано 8 Април, 2009 от marto81 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pantev 0 #2 Отговорено 8 Април, 2009 Все още не съм съвсем наясно с правилата във форума затова моля да бъда извинен ако нещо не правя както трябва Реших да заложа на японска машинка и вече станах собственик на 6 генерация сивик (японка) 1.4 16V 90 коня Евала колега да ти е честита! И безаварийно шофиране! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
marto81 5 #3 Отговорено 8 Април, 2009 Все още не съм съвсем наясно с правилата във форума затова моля да бъда извинен ако нещо не правя както трябва Реших да заложа на японска машинка и вече станах собственик на 6 генерация сивик (японка) 1.4 16V 90 коня Евала колега да ти е честита! И безаварийно шофиране! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ma4o 11 #4 Отговорено 8 Април, 2009 честито и много щастливи мигове с нея Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #5 Отговорено 8 Април, 2009 Честито и от мен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #6 Отговорено 9 Април, 2009 Честито колега със здраве да си я караш и да те радва много колицата супер избор Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesso_varna 167 #7 Отговорено 9 Април, 2009 Честито, колега! Карам същата като твоята, прекрасна градска кола. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chirenski 18 #8 Отговорено 9 Април, 2009 Честито и от мен само безаварийни пожелавам ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
marto81 5 #9 Отговорено 9 Април, 2009 Благодарско за пожеланията При първа възможност ще кача и малко снимки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове