MAD DOG 445 #41 Отговорено 9 Май, 2009 Виждал съм я на живо преди години...сливенската....колата е МАНИЯ.Само това мога да кажа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TANKISTA 8 #42 Отговорено 11 Май, 2009 Тя попринцип си е красива кола, а наживо ефекта е още по-впечатляващ, все едно минава НЛО покрай теб, ченето овисва и една лига се стича по брадичката Особено е засилен ефекта и поради причината, че са голяма рядкост. Не съм зяпвал така дори като бях в Германия в някаква къща за супер луксозни коли под наем, имаше бентлита, бугати, два ненормални ролс ройс-а, марселаго, Ферари Фиорино ако не се лъжа, вече има едно такова червено в Пловдив и цял куп коли като най-евтината сигурно беше някакво луксозно изпълнение на Хумера. И нито една от тях не ми е създала такова силно впечатление като НСХ, може би само ролс ройсите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bullkiller 51 #43 Отговорено 2 Ноември, 2010 Подобни изказвания са голям смях И аз карам и харесвам Хонда, но да кажеш, че примерно Audi R8 е каручка.... малко мисъл преди писане няма да е зле, или ще сравняваме Honda NSX с Audi 80?! Колега, намерих Audi R8 V10 vs Honda Civic Type R Mugen - autocar.co.uk , ако разбираш, обърни внимание какво говори водещият, особено след четвъртата минута ! Съжалявам, че повдигам стари теми, но не се сдържах... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
da6kata 8 #44 Отговорено 3 Ноември, 2010 колегата е супер печен но не влиза във форума, но е идвал на среща, даже се е пускал с nsx-а Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ADH-Honda 773 #45 Отговорено 3 Ноември, 2010 (Редактирано) Така и така се вдигна тази тема, изрових малко снимки и инфо за някогашния Сливенски NSX, тема от преди почти 7 години (баси как лети времето )ЩРАКАко имате снимки на другите NSX-и или на този ги давайте, да е поне завършена темата, предполагам на много по-нови юзъри (които нямат инфо и снимки на тези коли) им е интересно за NSX-ите в БГ. Редактирано 3 Ноември, 2010 от ADH-Honda Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ObiChLiFk0 495 #46 Отговорено 3 Ноември, 2010 Аз само да спомена и за НСХ-а на Стамен BOSS`HOGG и колата и човека са уникални Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Accordingly 26 #47 Отговорено 3 Ноември, 2010 Ето тук има снимки на червения софийски NSX (снимките не са мои) Хонда Срещап.с. Добре че има хора които мислят като Frosty, че иначе щеше да се напълни държавата с NSX-и карани от анаболни шушляци. Което е нежелателно Коли като NSX са израз на личната индивидуалност и желание за отличаване от тълпата... а и е колата която е разработена и карана от Сена до смъртта му... R.I.P. За всеки влак си има пътници и съм доволен че у нас за NSX влака те се броят на пръстите на едната ръка. Не ми пука дали звучи сектантски Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове