Jump to content
Replay

В БГ има ли Nsx!?

Recommended Posts

Виждал съм я на живо преди години...сливенската....колата е МАНИЯ.Само това мога да кажа.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тя попринцип си е красива кола, а наживо ефекта е още по-впечатляващ, все едно минава НЛО покрай теб, ченето овисва и една лига се стича по брадичката :P;) Особено е засилен ефекта и поради причината, че са голяма рядкост. Не съм зяпвал така дори като бях в Германия в някаква къща за супер луксозни коли под наем, имаше бентлита, бугати, два ненормални ролс ройс-а, марселаго, Ферари Фиорино ако не се лъжа, вече има едно такова червено в Пловдив и цял куп коли като най-евтината сигурно беше някакво луксозно изпълнение на Хумера. И нито една от тях не ми е създала такова силно впечатление като НСХ, може би само ролс ройсите ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Подобни изказвания са голям смях ;):D;) И аз карам и харесвам Хонда, но да кажеш, че примерно Audi R8 е каручка.... малко мисъл преди писане няма да е зле, или ще сравняваме Honda NSX с Audi 80?! ;)

Колега, намерих Audi R8 V10 vs Honda Civic Type R Mugen - autocar.co.uk , ако разбираш, обърни внимание какво говори водещият, особено след четвъртата минута
! :):robot: Съжалявам, че повдигам стари теми, но не се сдържах...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колегата е супер печен но не влиза във форума, но е идвал на среща, даже се е пускал с nsx-а

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така и така се вдигна тази тема, изрових малко снимки и инфо за някогашния Сливенски NSX, тема от преди почти 7 години (баси как лети времето :robot: )ЩРАКАко имате снимки на другите NSX-и или на този ги давайте, да е поне завършена темата, предполагам на много по-нови юзъри (които нямат инфо и снимки на тези коли) им е интересно за NSX-ите в БГ.

Редактирано от ADH-Honda

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз само да спомена и за НСХ-а на Стамен :robot: BOSS`HOGG :) и колата и човека са уникални ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето тук има снимки на червения софийски NSX (снимките не са мои) Хонда Срещап.с. Добре че има хора които мислят като Frosty, че иначе щеше да се напълни държавата с NSX-и карани от анаболни шушляци. Което е нежелателно :robot: Коли като NSX са израз на личната индивидуалност и желание за отличаване от тълпата... а и е колата която е разработена и карана от Сена до смъртта му... R.I.P. За всеки влак си има пътници и съм доволен че у нас за NSX влака те се броят на пръстите на едната ръка. Не ми пука дали звучи сектантски :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...