baivulcho 0 #1 Публикувано 5 Април, 2009 докато си сменях гумите днес видях че два тампона са се скъсали на задния мост от ляво и дясно при по-голяма скорост ми носе6е наляво надясно и си мислех че има нещо нередно и да така се и оказа на тях ли казвате големите задни тампони и имат ли си спецялно име ако някой е сменял да каже колко пари струват двата и от каде да си ги купя месри предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chopper1969 5 #2 Отговорено 5 Април, 2009 (Редактирано) Сигурен ли си че са скъсани, всеки от оригиналните тампони има по 2 неправилни дупки фабрично. Редактирано 5 Април, 2009 от chopper1969 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
baivulcho 0 #3 Отговорено 6 Април, 2009 Сигурен ли си че са скъсани, всеки от оригиналните тампони има по 2 неправилни дупки фабрично.даже сам сигурен видях с очите си и двата са скъсани от долната част за да не стане объркване те са два голями хващат дебелата (ще я нареча Щанга ) и продулжват на пред към копето видях и едни малки с една малка стабилизираща те са ок хванати с два болта копето предполагам че са тези който наричате големите то май други няма кажете все пак някой магазин от който мога да си ги купя на прилична пара някак си БУЛТРАКО не ме кефи там ще ми искат и кръщелното Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Magnum 7 #4 Отговорено 6 Април, 2009 някак си БУЛТРАКО не ме кефи там ще ми искат и кръщелнотоне е толкова зле положението. а тези големите тампони влияят сериозно на поведението на колата на пътя, и не е добре да се сменят с плътни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
baivulcho 0 #5 Отговорено 6 Април, 2009 някак си БУЛТРАКО не ме кефи там ще ми искат и кръщелнотоне е толкова зле положението. а тези големите тампони влияят сериозно на поведението на колата на пътя, и не е добре да се сменят с плътнида ти кажа чесно на магистралата над 120км/ч колата почва да занася а особенно като се разминавам с ТИР имам чуството че се мести с повече от "половин метър" трябва да ги сменя скоро помагайте з Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kleni 17 #6 Отговорено 6 Април, 2009 Колега сменяй само от Бултрако,неса толкова скъпи/62лв/за бройка.Аз си купих преди 6 месеца за по 35лв и в петък вече си поръчах от бултръко понеже евтините се СЪДРАХА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове