Georgiev 0 #1 Публикувано 5 Април, 2009 някой може ли да ми каже дали има lsd скоростната ми кутия на нея пише y2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #2 Отговорено 5 Април, 2009 не Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Georgiev 0 #3 Отговорено 5 Април, 2009 ами защо тогава след старт ми остават две 4ерни дири напълно еднакви Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Georgiev 0 #4 Отговорено 6 Април, 2009 явно никой не знае защо !!! иначе някои се пишат за големи разбирачи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krelion 42 #5 Отговорено 6 Април, 2009 Уауууу, по-спокойно брат.Лесно можеш да провериш.Вдигни предницата на два крика.Запали и включи на 1-ва.Хвани после едното колело докато е в движение ( на обороти ) Ако спре - нямаш ЛСД ако не можеш да го удържиш - честито имаш У2 с ЛСД.Другия вариянт е да извадиш полуоските и да погледнеш през дупката.Ако виждаш през нея имаш ако не виждаш - нямаш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Georgiev 0 #6 Отговорено 6 Април, 2009 ок. мерси брат отивам да проверя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #7 Отговорено 6 Април, 2009 ами защо тогава след старт ми остават две 4ерни дири напълно еднаквиЗащото като стартираш в посока напред няма усилия, които да задържат някое от колелата и диференциала е зацепен равномерно. Стартирай с навъртян волан и питай пак. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Georgiev 0 #8 Отговорено 6 Април, 2009 има 100% вдигах я на крикове и не може да се спират колелата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krelion 42 #9 Отговорено 6 Април, 2009 У2 я има и без и с ЛСД.Тея с с ЛСД се слагат на Б16А, Б16А3, като опция.Но са голяма рядкост.Ако си с такава кутия си голям късметлия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #10 Отговорено 6 Април, 2009 никога не може да си сигурен дали има без да свалиш полуоската и да видиш че няма прът.... има и друга проверка. Както ти каза колегата. вдигаш колата на крикове, загасена и на първа скорост. Въртиш колелото и гледаш дали другото се върти на другата страна. ако не се върти или изобщо не можеш да го завъртиш значи нямаш LSD Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #11 Отговорено 6 Април, 2009 (Редактирано) У2 я има и без и с ЛСД.Тея с с ЛСД се слагат на Б16А*, Б16А3, като опция.Но са голяма рядкост.Ако си с такава кутия си голям късметлия *Второ поколение. Тоест - японския вариант на B16A2, за тях съм чувал че някои са с фабрично лсд. Само че кутията е Y21, а не 2. Първото поколение B16А (японския вариант на B16A1) са със Y1 и нямат лсд. Редактирано 6 Април, 2009 от kalmara Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове