Jump to content
Donald

Honda Civic 1.4i светлини

Recommended Posts

Здравейте,Преди няколко дни закупих Хонда Сивик 1.4 англичанка. Искам да попитам дали като светят късите светлини има някаква индикация на таблото, защото при мен лампичката свети синьо само на дълги светлини, но на къси не свети. И още - колко литра масло отива при смяна на маслото.Благодаря предварително.Поздрави!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

всичко е нормално :) при всички е така, синята лампа свети само на дълги. на къси ти свети таблото :) (както и на габарити)за маслото ще са ти нужни 3-3.5 литра, не знам точно за твоя двигател. аз съм с 1.5 (д15б2) и ми събира 3.5 литра. колегите с д14-ки да споделят при тях колко отива :)честита придобивка и добре дошъл в клуба :)

Редактирано от Shadow^Dancer

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря, за бързият отговор !!! А някакво масло да ми препоръчате? Колата е внос от Италия и нямам представа с какво я е карал предишния собственик... :huh:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Момчета, моля ви не пишете в тази тема за двигателно масло !!! Колегата пита за светлини и нека темата си остане за светлини,защото така се смесват различни проблеми в тема със заглавие за светлини.Към колегата Donald - темите за масло са най-масови и доста обсъждани.Потърси с търсачката с ключови думи: масло, "масло да сложа", "двигателно масло" (където има кавички ги напиши и тях в полето за търсене)Ето 2 бързи резултата: ЦЪК1, ЦЪК2

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...