Dragi4 1506 #1 Публикувано 3 Април, 2009 Жив и здрав да си бубеееее,всичко най-хубаво ти пожелавам Да почерпиш днес,хич да не идваш на работа с празни ръце.пп Докато навършиш 30 трябва да завършиш проект"духалка" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
miHo 0 #2 Отговорено 3 Април, 2009 (Редактирано) Жив и здрав да си Doggy ..много успехи в професионален и личен аспект...и скоро да видим една х22 мурбо на пътя :) Редактирано 3 Април, 2009 от miHo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #3 Отговорено 3 Април, 2009 Жив и здрав Румба и попътен вятър с проекта защото знам,че в момента той най-много те вълнува Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krelion 42 #4 Отговорено 3 Април, 2009 Ееееееееееее жив и здрав бацееее, много радости и успехииии! :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #5 Отговорено 3 Април, 2009 Жив и здрав Румба и попътен вятър с проекта защото знам,че в момента той най-много те вълнува И само ми говори как щял да ме разцепва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #6 Отговорено 3 Април, 2009 Хайде и от мен една честитка всичко на хубаво колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #7 Отговорено 3 Април, 2009 Ч.Р.Д. Румба,жив и здрав бъди.И дано скоро охлюва да надуе бузи.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PoweRG 54 #8 Отговорено 3 Април, 2009 ЧЕСТИТО ИТ ОТ МЕН АДАШ!Много радости и много вятър в цилиндрите! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doggy 183 #9 Отговорено 3 Април, 2009 Благодаря на всички приятели и колеги за пожеланията,а пък другото живот и здраве,ще му се радваме най скоро Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
batkosio 15 #10 Отговорено 3 Април, 2009 Честит рожден ден и от мен! Здраве и много удоволствие с любимата марка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mom40_87 9 #11 Отговорено 3 Април, 2009 честит рожден ден, жив и здрав и успех с проекта Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Д-р Конова 24 #12 Отговорено 3 Април, 2009 ЧРД и от мен! Жив и здрав! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #13 Отговорено 3 Април, 2009 Жив и здрав и да съскаш по скоро. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #14 Отговорено 3 Април, 2009 Въй въй въй ... щеф да пропусна на Румката чрд-то ве ... баце аз ти го казах .. ма да са пофторя пак .... жив и здраф да си караш накефен новия проект ... ааа и да идвам ли да та зиам от Варна за национала .. ЧРД и на един наш колега/мой и на Доги/ ... колегата zlato , който е в отбора на "класиците" с неговия Люд 3г ! И накрая чрд и на останалите колеги .. еба@ мноо писаф ... аре че ми пресъхна устата ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ashes 3 #15 Отговорено 3 Април, 2009 Честит рожден ден, Румба ! Жив и здрав и късмет и щастие, абе все хубави работи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Никой 1 #16 Отговорено 3 Април, 2009 ЧРД и от мен! С най-добри пожелания! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TANKISTA 8 #17 Отговорено 4 Април, 2009 малко на патерички, че чак сега видях темата, ама ЧРД, да си жив и здрав и с лекота да постигаш всичките си проекти и по Хондето и в живота. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ma4o 11 #18 Отговорено 4 Април, 2009 ха честито и от мене наздраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #19 Отговорено 4 Април, 2009 честито братле, бъди жив, здрав, прав и курав и скоро да турбинираш хонда с 3.5 мотор Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
schmidt 0 #20 Отговорено 5 Април, 2009 Честит рожден ден и от мен! Всичко най-най! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове