AMD 347 #41 Отговорено 1 Април, 2009 Към кого да се обърна за стикер Passat fan club да го залепя на Голфу Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #42 Отговорено 1 Април, 2009 Миналата година беше подобна шегичка... .Днес пързулнах доста хора.Живи и здрави.Чувството за хумор все още го има слава Богу. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fido Dido 4 #43 Отговорено 1 Април, 2009 За мен деня започна изумително зле.Тази сутрин бързах, че закъснявах за работа. Добре, че рядко ми се случва. И разбира се знаете как точно в тези моменти всеки решава да те спре за нещо. Така се случи и при мене. Влизам аз в колата, запалих и аха да тръгвам... една ромка, трескаво ми хлопа по прозореца. Отварям. Сетила се преди време как съм и ослужил с 1 лев за хляб и сега ме познала, та решила да ми го върне и чак изчисли сумата със сложна лихвата, щото тъкмо се била дипломирала, специалност финанси, та вече можела и тези неща. Върна ми 2,34 лв. - 2 чисти и неомачкани банкноти от по 1 лв и две по 12 ст. Е, как да не помага човек на друг в беда!? Пък и от дамата бликаше 1 такава невероятна свежест - омаен лек аромат на стилен парфюм, грижливо счесана коса, страхотна бяла усмивка... Слязох от колата да и стисна ръката и... едва тогава забелязах как колата просто не издава същото онова мъркане като вчера. Двигателя леко претриса, дори и аз - лаика, усещам как нещо не е наред. Веднага на преглед при най-близкия майстор. При нас няма смисъл да се избират, щото всичките в града са еднакво уникално вещи, та чак от скука, понеже по-висок връх от сегашните си умения е невъзможно да постигнат, някой се ориентират и към авиацията - ремонти на нисколетящи самолети и от време на време и на НЛО-та с проблемно токозахранване. Как да е. При моя Сивик проблема се оказа, че е от отказал поради не-помня-каква-си-причина седмия цилиндър и за това двигателя така тресял. Слава Богу, вече всичко е наред и сега ще ходя да си му се покефя на вървежа на някое по-шороко място, че ще мога да го карам пак така чак следващата година.Честит 1-ви април! :) Колега, спри с фантастиката по Спилбърг и си смени дилъра :) :) Боже, отдавна не се бях смял така... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
murdera 384 #44 Отговорено 1 Април, 2009 Аз добре че видях 10те теми за този пасат,иначе нямаше да забележа какво пише Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #45 Отговорено 1 Април, 2009 Явно никой не си спомня традицията. Ето малко спомени от близкото минало: 2005г. 2007г. 2009г. След две години - пак. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KOS_with_NOS 18 #46 Отговорено 1 Април, 2009 Passat - The power of dreams Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове