Jump to content
I_V_O

ПАСАТ , фен клуб

Recommended Posts

Към кого да се обърна за стикер Passat fan club :):) да го залепя на Голфу

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Миналата година беше подобна шегичка... :) .Днес пързулнах доста хора.Живи и здрави.Чувството за хумор все още го има слава Богу.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За мен деня започна изумително зле.Тази сутрин бързах, че закъснявах за работа. Добре, че рядко ми се случва. И разбира се знаете как точно в тези моменти всеки решава да те спре за нещо. Така се случи и при мене. Влизам аз в колата, запалих и аха да тръгвам... една ромка, трескаво ми хлопа по прозореца. Отварям. Сетила се преди време как съм и ослужил с 1 лев за хляб и сега ме познала, та решила да ми го върне и чак изчисли сумата със сложна лихвата, щото тъкмо се била дипломирала, специалност финанси, та вече можела и тези неща. Върна ми 2,34 лв. - 2 чисти и неомачкани банкноти от по 1 лв и две по 12 ст. Е, как да не помага човек на друг в беда!? Пък и от дамата бликаше 1 такава невероятна свежест - омаен лек аромат на стилен парфюм, грижливо счесана коса, страхотна бяла усмивка... Слязох от колата да и стисна ръката и... едва тогава забелязах как колата просто не издава същото онова мъркане като вчера. Двигателя леко претриса, дори и аз - лаика, усещам как нещо не е наред. Веднага на преглед при най-близкия майстор. При нас няма смисъл да се избират, щото всичките в града са еднакво уникално вещи, та чак от скука, понеже по-висок връх от сегашните си умения е невъзможно да постигнат, някой се ориентират и към авиацията - ремонти на нисколетящи самолети и от време на време и на НЛО-та с проблемно токозахранване. Как да е. При моя Сивик проблема се оказа, че е от отказал поради не-помня-каква-си-причина седмия цилиндър и за това двигателя така тресял. Слава Богу, вече всичко е наред и сега ще ходя да си му се покефя на вървежа на някое по-шороко място, че ще мога да го карам пак така чак следващата година.Честит 1-ви април!

:) :) :) Колега, спри с фантастиката по Спилбърг и си смени дилъра:) :) :) :) Боже, отдавна не се бях смял така...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз добре че видях 10те теми за този пасат,иначе нямаше да забележа какво пише :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Явно никой не си спомня традицията. Ето малко спомени от близкото минало:

2005г.

Публикувано изображение

2007г.

Публикувано изображение

2009г.

Публикувано изображение

След две години - пак. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...