Prelude_2.0 24 #1 Публикувано 1 Април, 2009 решил съм да правя изпускателната система на рекса Б16 ... в момента е с права тръба само и направо ме побърква като давам газ ... буквално пърди ))гледах из темите че се слагат два броя резонатори единия с права вътрешност а след него с начупена вътре структура.имам и въпрос .... единия резонатор на какво разстояние се слага от другия ? и има ли тръба помежду им която ги разделя ? или направо се заваряват един за друг ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #2 Отговорено 1 Април, 2009 резонатор може да си купиш от всеки сервиз за ауспуси. аз лично мисля да си взема от ем комплект на околовръстното Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
yajo 466 #3 Отговорено 1 Април, 2009 колега при повечето монтйори на ау спуси има резонатор какъвто ти трябва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Prelude_2.0 24 #4 Отговорено 2 Април, 2009 аз на илиенци в един магазин за "Спортни циганий" гледах некви уж добри резонатори със права,крива , абе всякаква вътрешност . дали няма да свършат работа ,все пак не е трудно да се направи такова чудо според мен , та дори и китайско или турско да е !? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #5 Отговорено 2 Април, 2009 Колега аз съм с генерация на 55мм права тръба алуминизирана и резонатор със същите милиметри и е супер !!! пробай го няма да съжаляваш иначе като ти чух рекса добре пърдеше като пистов мотор е във високите !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #6 Отговорено 2 Април, 2009 Не очаквай чудеса от тоя резонатор!Разликата ще бъде минимална в звука Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kick 46 #7 Отговорено 3 Април, 2009 http://www.pmconsult-bg.com/index.htmмного добри резонатори има и спортни и с заглушител аз си сложих и от двата спортен на мястото на катила и със заглушител на средното гърне задното ми е ремус и тръбичка Ф63 от до и разбирасе колекторчета .... арни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Prelude_2.0 24 #8 Отговорено 3 Април, 2009 Не очаквай чудеса от тоя резонатор!Разликата ще бъде минимална в звука искам само да ми обере излишните шумове и евентуално след смяната с по дебели тръби да получа плътен звук и помеждудругото някой може ли да каже на какво Ф-и да ми е основната дебелина на главната тръба так че да не Уморя двигателчето ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове