hondarev_accordov 0 #1 Публикувано 29 Март, 2009 (Редактирано) Счупи ми се контактора на едната врата и не ми свети лампата на вратата.Пропуснах да кажа че става дума за хонда акорд 97г.Имате ли някаква идея къде да потърся такава джаджа и колко парици да си приготвя?По принцип ми е удобно в Пловдив ама може и инфо за Стара Загора и София.Благодаря на всички предварително за информацията!! Редактирано 29 Март, 2009 от hondarev_accordov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Юлиян Петров 1 #2 Отговорено 29 Март, 2009 Здравей, има едно момче Иван в Пловдив, попринцип продава Сивици на части, но нищо не ти пречи да го питаш. Мисля, че телефона му беше 0898263687 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondarev_accordov 0 #3 Отговорено 29 Март, 2009 (Редактирано) Здравей, има едно момче Иван в Пловдив, попринцип продава Сивици на части, но нищо не ти пречи да го питаш. Мисля, че телефона му беше 0898263687Звъннах на човека каза да проверя колко е нов и на половин цена,ама колко е нов незнам.Първо като ми каза че го има каза 10лв. ама ми се вижда много за това нещо.Незнам ще видя някои от колегите дали ще даде някаква информация за да си преценя!! Редактирано 29 Март, 2009 от hondarev_accordov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Niakoi 43 #4 Отговорено 29 Март, 2009 Звъннах на човека каза да проверя колко е нов и на половин цена,ама колко е нов незнам.Първо като ми каза че го има каза 10лв. ама ми се вижда много за това нещо.Незнам ще видя някои от колегите дали ще даде някаква информация за да си преценя!! http://slhondaparts.comBROWSE > ACCORD > 1997 > 4DR EX > 5MTKA > ELECTRICAL / EXHAUST / HEATER / FUEL > COMBINATION SWITCH (2) 35400-SL4-013 SWITCH ASSY., DOOR = $9.63 Твоят чарк може и да не е същия (предполагам дори, че е по-прост и евтин), но все пак, това е някакъв ориентир... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Юлиян Петров 1 #5 Отговорено 30 Март, 2009 Здравей, има едно момче Иван в Пловдив, попринцип продава Сивици на части, но нищо не ти пречи да го питаш. Мисля, че телефона му беше 0898263687Звъннах на човека каза да проверя колко е нов и на половин цена,ама колко е нов незнам.Първо като ми каза че го има каза 10лв. ама ми се вижда много за това нещо.Незнам ще видя някои от колегите дали ще даде някаква информация за да си преценя!!Опитай да се пазариш. Отиди при него на място, изкарай 5лв. и му ги предложи, може и да се навие. От друга страна и да не се навие 10лв. не ми се виждат много, за да ти се реши проблема. Помисли си! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondarev_accordov 0 #6 Отговорено 30 Март, 2009 Днеска си го купих от въпросния Иван,много добър човек,отидохме заедно до белащица,даде ми датчика за 5 кинта,наистина го препоръчвам на колегите от Пловдив да тарсят части от него!!Благодаря на всички за помоща и наи вече на зизката!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове