R-Racing 86 #1 Публикувано 28 Март, 2009 Здравейте колеги търся от къде да си купя тръби за генерация интересувам се конкретно от неръждавейка на Ф55 някой може ли да ме упъти от къде в Пловдив или Стара Загора мога да си ги закупя Благодаря ви предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikolai_fox 2 #2 Отговорено 28 Март, 2009 на изхода на стара загора към пловдив - преди практикер - има шоурум на митсубиши и до него правят и огъват всякакви тръби Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
anikolov 10 #3 Отговорено 28 Март, 2009 Не знам дали имате "Косер" - поразпитай, но аз лично моите от там си ги взех. Успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
R-Racing 86 #4 Отговорено 28 Март, 2009 Благодаря колеги за отговорите а можете ли да ми кажете някаква ориентировачна цена за метър ?Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
anikolov 10 #5 Отговорено 29 Март, 2009 15 лева + - някой друг лев Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
R-Racing 86 #6 Отговорено 29 Март, 2009 Благодаря колега за инфото Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vartan 9 #7 Отговорено 29 Март, 2009 15 лева + - някой друг лев Ха ха ха ха и тва от косер ли бе колега , че то толкова е метъра на walker , алуминизирана стумана. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
R-Racing 86 #8 Отговорено 29 Март, 2009 walker ? ако не е тайна сподели от къде Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
anikolov 10 #9 Отговорено 29 Март, 2009 Ех колко е забавно само, колега....ми да, всъщмост в Косер са по 2лв. извинявай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vartan 9 #10 Отговорено 29 Март, 2009 Колега извинявай ако съм те обидил с нещо.Просто ми стана смешно като се сетиш какви "дървета" продават в косера.На hondaracing утре ще му кажа актуални цените както му обещах. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Чавдар 58 #11 Отговорено 29 Март, 2009 Абе то хубаво си харесал 55мм, ама мислил ли си какви гърнета можеш да сложиш щото като идеш в 3-4 магазина и питаш и ще те гледам умно... понякога се намират от по-големи коли крайни гърнета, ама средно на 55мм не съм намирал.Незнам за какъв точно проект става дума, но предполагам че скоро ще се видим с теб и ще обясниш кво си намислил Фабрично ВТи е с 50мм и се чувства много добре дори над 8000об.! все пак може да ми погледнеш генерацията на 50мм на ВТи и да я чуеш, преди да пазаруваш. Знам в Пловдив един чичко, дето продава ефтинко читави гърненца редовен клиент съм Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
R-Racing 86 #12 Отговорено 29 Март, 2009 имам гърненце вход на 60 изход на 100мм. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Светльо 0 #13 Отговорено 8 Април, 2009 Колега аз знам едно магазеинче в Пазарджик кадето имат и слагат цели генерации;Към 900лв.излизаха колекторни траби,резонатори крайно гърне.Магазинчето има и леб сайт http://www.promod.bg/ самоче използвай Моцила не интернет експлорер.Ако те интересува нещо пиши. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове