Jump to content
batzerga

Руска радост ;), или доколко 'нова' може да е колата втора ръка

Recommended Posts

Дааа, за съжаление и по пътищата на България се търкалят доста такива зомбита... :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Харесва ми просто изблика на първия отговорил на тая тема:"ну пиздец ссука,грамотно объе*ал! правда я,нашёл бы пидора и отпиздил за всю х*йню."цензурирал съм само масово познатите думиКакто един колега би се изразил: "Он и в Африке х*й..."

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някои ,ако обясни и на български за какво става дума няма да е зле :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само незнам дали има смисал да се прави всичко това,всеки които се е занимавал с коли знае колко много работа и ходене по мъките е да се събере такава кола че даже и с по малак удар,според мен такива неща са рядкост защото немогат да се оправдаят разходите и труда!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

1.Помните ли тази обява? Разбира се, че я помните, тя ви помогна да станете собственик на здрава/ не блъскана кола/, с оригинална боя и мощен немски мотор. Бих искал да ви разкажа малко повече за нея отколкото е посочено в обявата.2.Преди си мислех, че аз съм /невъебенный/ състезател, но дълбоко съм грешал, състезателя е /въебенный/ * не мога да я преведа явно е жаргонна думаНе се справих с добре с управлението и ето какво стана / не се притеснявайте, не пострадах и даже драскотина няма по мен. 3.В моргата намерих всичко необходимо от кото се нуждаех. Отрязах немного оттук и немного оттам .... Ти не вярваш че съм набелязал да сложа на колата резервни части които все едно са млатени с бухалка. / На заднен фон Каена, на които няма да правя фотосесия , но можете да се радвате на факта че не сте купили най – смотаната кола в Москва. 4.Не пия вече три дни за да мога да изчисля точно – например как да докарам/напасна/ всички части 5.Всички заварки станаха много красиви, но за повeче сигурност /надежност/ ги залепихме /облепихме/ със скоч.6.Стана много красива почти като нова.7.Единственото което ме смущава беше този врата , които не разбрах за от къде е . Не знам как е за теб но, аз не и се доверявам .8.Помниш ли, че ти ми каза, че е жалко за кола с такъв мощен двигател да не е червена – червеното е цвета на спорта. Поздравления. Вратата на шофьора отвътре ще е червена.9.Като говорим за цветове независимоот това че тя не е червена, а на теб някакво синьо ти хареса....Аз се постарах да събера остъците от всички бой които имах – смесих ги и се получи този цвят. Нарекох го „небе пред буря”10.Тогава я боядисах. Не обръщайте внимание на стечения лак на задното врата вижда се само когато ти го покажа, и ако не го видиш докато четеш това значи никога няма да го видиш. 11.След това събрах всичко много бързо 12.И така всичко е готово, и е изцяло твоя. / Акумулатора вече го смени нали???/ Имам приятел които има въпрос към теб, дали вече си слезнал от москвича на дядо си, да не се притесняваш /явно има предвид че може пак да го кара/ нали дядо ти е в кома.П.с. Плiк с пълната история и снимки на свършената работа съм ти оставил зад кората на червената врата . Не претендирам за абсолютна точност в превода /опитах се да го преведа смислово/ Автора използва много жаргонни думи и такива с двойно и тройно значение

Редактирано от Matheo

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За съжаление и по българските пътища се движат такива неща, жалката истина е ,че от това кола не става каквото да го правиш и който и да я прави ... просто трябва доста да се внимава от кого какво купуваш :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само незнам дали има смисал да се прави всичко това,всеки които се е занимавал с коли знае колко много работа и ходене по мъките е да се събере такава кола че даже и с по малак удар,според мен такива неща са рядкост защото немогат да се оправдаят разходите и труда!

Колега ако знаеш какви цени са там ,направо ще се хваниш за главата.ЗА цена на колата ти говоря.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...