ReSPecT 121 #41 Отговорено 10 Май, 2009 Ако беше пара колега щеше от разширителя да излиза пара а си излиза течност.Някои ако може да ми каже каде е релето и бушона на перката много благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #42 Отговорено 10 Май, 2009 Намират се в черната кутийка до акомулатора.Не съм съгласен ,че ще излиза пара и си има обяснение.Пропуска е малък и са няколко мехурчета за минута....след час стават доста мехурчета ,които се охлаждат до някаква степен в системата ,но опират в термостата и до там с него,както и термошалтера.Налягането се вдига и избутва от смукателя вода,която прелива в казанчето. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teko16v 2 #43 Отговорено 11 Май, 2009 При мен пък е обратното на ниски обороти трагва да се вдига стрелката ама не загрява щом не се пуска перката.А като я ръчкам нямам ядове,а кажи кво е тва? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #44 Отговорено 11 Май, 2009 (Редактирано) Твоят проблем просто е друг. Това, че не се включва принудителното охлаждане не е критерий, че не ти загрява колата. Винаги има шанс да е дефектен термосуич например, лоша връзка на куплунг, неработещо ел моторче на вентилатора...на нещо друго... Ако не можеш сам да си ги провериш нещата по-добре потърси компетентна помощ. Проблемите по охлаждането не са от онези, които временно да пренебрегнеш. А във София не е като да няма към кого да се обърнеш. Виж в раздел сервизи и магазини п.п ReSPecT, както са трите релета вдясно, горното откъм стъклото е за вентилатора. Редактирано 11 Май, 2009 от pamo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ReSPecT 121 #45 Отговорено 11 Май, 2009 Да мерси колеги днес пробвах намерих релето и то си работи безупречно и следва датчика да е проблема датчик си намерих имам един стар мотор в мазето пробвах го налях вода в една тенджерка и я сложих на кутлона датчика си цъка без никакви грижи та сега ще го сменя и за да не правя гимнастики постоянно ще сменя и термостата и се надявам да съм като нов Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #46 Отговорено 12 Май, 2009 "Цъкането" не значи, че непременно работи. Понякога си цъкат, а пък на клемите никой Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове